Молочна компанія "Волошкове поле" розпочала виробництво сирків в кольоровій глазурі

Читати російською
Автор

2024 рік розпочато на ПрАТ "Юрія" з запуску новинки — лінійки сирків в кольоровій глазурі. Сирки глазуровані, поповнилися чотирма новими цікавими хітовими смаками, а саме:

  • Сирок кокосовий в глазурі з ароматом маракуйї
  • Сирок в глазурі з ароматом малини та з наповнювачем "Малина"
  • Сирок в глазурі з ароматом манго та з наповнювачем "Ананас"
  • Сирок в глазурі з ароматом лайму та з наповнювачем "Лісова ягода"

Про розробку новинки більш детально розповідає генеральний директор Віталій Пустовіт.

"Працювали ми над нашою новинкою вже давно. До уваги ми брали не тільки пропозиції від українських фокус груп, а й побажання наших експортних клієнтів. Тому смаки наших нових сирків, це такий собі симбіоз пропозицій нашої клієнтської бази з якою наразі тісно співпрацюємо", — розповідає Віталій Пустовіт.

До відома:

Сирки глазуровані виробляються на Черкаському молочному заводі, а нині на ПрАТ "Юрія" вже понад 45 років. Черкаський молочний завод був першим в Україні по виробництву сирків глазурованих. І відтоді практично рецептура не змінювалася!

"Сир кисломолочний, масло, ваніль, цукор та натуральний фруктовий наповнювач і глазур – по інгредієнтам це все з чого складається ця смакота! Відмінністю у виробництві сьогодні є лише автоматизований процес та більш якісне пакування на відміну від фольги, в яку колись вручну запаковувалися сирки глазуровані", — говорить провідний технолог Каліновська Віта.

Сирки глазуровані ПрАТ "Юрія" постачає не тільки в українські канали збуту, а й на експорт. Такі країни, як Ізраїль, США, Південно Африканська Республіка, Молдова, Канада мають можливість їх куштувати у широкому асортименті, який на сьогодні має вже понад 20 товарних позицій.

"Для нас це дуже важлива подія! Ми продовжуємо розвивати та вдосконалювати свій асортимент, ставати за рахунок цього більш конкурентоспроможними не тільки в Україні, а за межами нашої держави, працювати кожен день, привносячи свій вклад в підтримку економіки країни. Вже дуже скоро на полицях магазинів ви зможете побачити нашу новинку. І я маю надію, що ви заціните новинку і наші сирки в кольоровій глазурі будуть іще одним приводом, щоб ви збиралися родинами і затишно проводили час в колі рідних і близьких! Приємних вам вражень!", - додає Віталій Пустовіт.

Нагадуємо, "Волошкове поле" входить до ТОП – 10 найбільших переробників молока в країні. Продукція бренду "Волошкове поле" виробляється силами ПрАТ "Юрія". Компанія є найбільшим виробником молочних продуктів в Черкаській області, експортуючи свою продукцію у 20 країн світу. Власниками МК "Волошкове поле" є Олександр та Андрій Табалов.