У районі Буковеля утворився величезний затор через пожежу: подробиці (відео)

Читать на русском
Автор

Займання, яке встигли швидко загасити, призвело до несподіваних наслідків

Увечері у суботу, 17 лютого 2024 року, в Івано-Франківській області утворився величезний затор у бік відомого гірськолижного курорту Буковель. Виявилося, що причиною цьому стала пожежа у селищі Делятин.

Про це повідомляє Телеграм-канал "Чорний з Івано-Франківська". Скільки машин застрягло у пробці – невідомо.

Інформацію про пожежу повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС). Сигнал про займання надійшов о 16:00.

На місці виявилося, що горіло два об’єкти – автомобільний гараж та сауна. Пожежа виникла на території приватного господарства. Вогонь охопив площу 80 кв. м.

Рятувальники локалізували пожежу о 16:43. Повністю її було ліквідовано лише о 17:07, але наслідки у вигляді пробки залишилися на більш тривалий період.

За даними рятувальників, ніхто не постраждав. Жертв немає. Наразі встановлюється причина займання.

Делятин знаходиться недалеко від Буковелі

Раніше "Телеграф" повідомляв, що у Києві 16 лютого на Кільцевій дорозі утворився затор через аварію. У напрямку проспекту Леся Курбаса рух був утруднений. Відомо, що аварію спровокував мотоцикліст. Він зазнав травм, його пасажирка не постраждала.

Також раніше "Телеграф" інформував про величезний затор, який у столиці утворився на початку січня. На одній із ділянок зіткнулися сім автомобілів.