Леопардові принти знову в моді: як носити цей тренд у 2024, щоб виглядати стильно

Читать на русском
Автор

Як носити цей тваринний тренд, щоб виглядати стильно у 2024

У 2024 на нас чекає грандіозне повернення речей з леопардовими принтами. Гардероби всіх модниць знову будуть наповнюватися речами з тваринними мотивами. Раніше ми вже розповідали, які речі з минулих сезонів будуть модними у 2024. Тепер поговоримо, з чим комбінувати речі з леопардовими принтами, що виглядати стильно.

У 2023 році такі принти можна було нерідко помітити в образах знаменитостей. Однак у 2024 леопардові речі стануть по-особливому актуальними. Про це пише Elle.

Як носити леопардовий тренд у 2024

Головне, про що варто пам’ятати — це те, що не треба занадто багато візерунків та кольорів в образі. Якщо ви обрали леопардовий акцентним візерунком на шубі, сукні чи сумці, та решта елементів образу повинні бути більш спокійних відтінків. Оберіть, наприклад, бежевий, сірий чи білий колір.

Леопардовий принт. Фото: ELLE /elle.ua

Однак якщо любителька яскравих образів, не відмовляйте собі в носінні леопардового принта на кількох елементах аутфіту. Можна, наприклад, обрати такі окуляри та сумку. При цьому основні елементи — бежеві чи білі.

Леопардова сумка /pinterest.com

Для того, аби виділятися серед інших, леопардовий принт можна обрати на піджаку. Такий акцентний елемент гардероба можна скомбінувати з чорною короткою спідницею та ботильйонами на підборах

Леопардовий піджак /pinterest.com

Раніше "Телеграф" розповідав, з чим носити кардигани, щоб виглядати стильно. Ми поділилися модними формулами 2024 року.