Леопардові принти знову в моді: як носити цей тренд у 2024, щоб виглядати стильно

Читать на русском
Автор
549
З чим носити леопардові принти у 2024
З чим носити леопардові принти у 2024. Фото pinterest.com

Як носити цей тваринний тренд, щоб виглядати стильно у 2024

У 2024 на нас чекає грандіозне повернення речей з леопардовими принтами. Гардероби всіх модниць знову будуть наповнюватися речами з тваринними мотивами. Раніше ми вже розповідали, які речі з минулих сезонів будуть модними у 2024. Тепер поговоримо, з чим комбінувати речі з леопардовими принтами, що виглядати стильно.

У 2023 році такі принти можна було нерідко помітити в образах знаменитостей. Однак у 2024 леопардові речі стануть по-особливому актуальними. Про це пише Elle.

Як носити леопардовий тренд у 2024

Головне, про що варто пам’ятати — це те, що не треба занадто багато візерунків та кольорів в образі. Якщо ви обрали леопардовий акцентним візерунком на шубі, сукні чи сумці, та решта елементів образу повинні бути більш спокійних відтінків. Оберіть, наприклад, бежевий, сірий чи білий колір.

Леопардовий принт
Леопардовий принт. Фото: ELLE

Однак якщо любителька яскравих образів, не відмовляйте собі в носінні леопардового принта на кількох елементах аутфіту. Можна, наприклад, обрати такі окуляри та сумку. При цьому основні елементи — бежеві чи білі.

Леопардова сумка
Леопардова сумка

Для того, аби виділятися серед інших, леопардовий принт можна обрати на піджаку. Такий акцентний елемент гардероба можна скомбінувати з чорною короткою спідницею та ботильйонами на підборах

Леопардовий піджак
Леопардовий піджак

Раніше "Телеграф" розповідав, з чим носити кардигани, щоб виглядати стильно. Ми поділилися модними формулами 2024 року.