Шарф на пальто і хустка на шубу: 9 стилістичних прийомів цієї зими (фото)

Читати російською
Автор

Скомбінуйте по-новому ті речі, які вже маєте у своєму зимовому гардеробі

Стиль — це не лише модний одяг з останніх колекцій, який можна побачити на інфлюенсерах. Стиль — це здатність бути креативним та розглядати речі з неочевидного ракурсу. Коли ви вмієте інноваційно комбінувати вже наявні елементи гардероба, це може навіть стати новим трендом.

Якщо ви відчуваєте нудьгу від своїх стандартних образів або вам не вистачає динамічності, яка б їх завершувала, український стиліст Матвій Калугін радить звернутися до 9 актуальних стилістичних прийомів.

Шарф, підперезаний паском і вдягнутий на пальто. Незвичний спосіб для стилізації зимового шарфа, який ви, напевне, маєте у своїй шафі. Для мініатюрних фігур ідеально підійдуть тонкі паски, а високим людям із ширшою статурою можна обирати широкі пояси з масивними пряжками.

Matching принт на додатках. Це можуть бути леопардові сумка та взуття, чи шапка та сумка в принт сердечок.

Строката хустка, накинута на шубу. Створює нетривіальну багатошаровість. Обирайте саме "бабусину" хустку в етнічному стилі, та доповнюйте образ більш сучасними аксесуарами (капор, бейсболка, спортивна сумка).

Снігоходи в кежуальних образах. "Ламають" традиційні формули луку з джинсами та пальтами і тим самим привносять новизну!

Елегантні прикраси з перлинами до кежуал аксесуарів. Не бійтеся поєднати перлове намисто із шапкою-біні чи спортивною кепкою.

Капор, вдягнутий на кепку. Тепло, зручно та не вимагає витрат, якщо ви вже маєте ці головні убори. Альтернатива капору – замотати шарф на кепку.

Масивна брошка на піджак або светр. І чим креативніший дизайн, тим краще!

Дві сумки в одному образі. Особливо, якщо вони відрізняються за розміром та/або фактурою.

"Затюнінговані" сумки. Навіть базовій моделі можна додати характеру брелоками, намистами або пов‘язаною на ручку хусткою.

Раніше ми писали, як стильно вдягатись взимку 2024. Спробуйте поекспериментувати цього сезону з верхнім одягом.