Невмираюча класика: 10 варіантів розкішного червоного манікюру на зиму (фото)

Читать на русском
Автор
Червоний лак для нігтів завжди у трендах
Червоний лак для нігтів завжди у трендах. Фото instagram

Червоні нігті будуть актуальні протягом усього року

Червоні нігті часто асоціюються із новорічним манікюром, проте це далеко не єдиний варіант. Червоний – колір пристрасті, що привертає увагу. Якщо вам не вистачає впевненості, спробуйте підкреслити свій образ манікюром чи макіяжем із використанням червоної помади.

Манікюр із використанням червоного лаку є справжньою класикою, яка завжди залишається у тренді. Червоний манікюр далекий від того, щоб бути нудним. У вас є можливість експериментувати з відтінками, формами або візерунками, щоб зробити яскраві нігті по-справжньому унікальними.

Можна легко створити виразний френч, намалювати квіти, сердечка, додати грайливі лінії або використати інші кольори. Крім того, червоний манікюр – чудова ідея для тих, хто втомився від нейтральних відтінків.

Основна перевага червоного лаку полягає у тому, що він підходить усім. Червоний або його різні відтінки виглядають чудово на нігтях будь-якої форми та довжини. "Телеграф" зробив вибірку з 10 різних варіантів манікюру з червоним лаком, які вам точно захочеться повторити.

червоний манікюр з серцем
червоний манікюр на довгі нігті
червоний манікюр з серцями
червоний манікюр з серцями
червоний манікюр з вишнями
червоний манікюр з чорними лініями
червоний однотонний манікюр
червоний манікюр
червоний манікюр з серцями
червоний французький манікюр

Манікюр — це повноцінна частина образу, тому його також потрібно продумувати в комплекті з аксесуарами. Раніше ми розповідали, які види покриття у манікюрі будуть актуальними на будь-якому святі.