Модні куртки на весну 2024 року: п’ять найстильніших моделей, які знадобляться вам вже скоро (фото)

Читати російською
Автор

Дивіться добірку та обирайте свого фаворита!

Перші два місяці зими пролетіли непомітно, і вже незабаром настане теплий сезон, який вимагатиме уважної підготовки. Сформувати стильний гардероб на період весни можна почати з вибору модного взуття та, звичайно ж, верхнього одягу.

Цього року модні тренди пропонують велику різноманітність стилів. Vogue пропонує добірку з 5 найактуальніших курток, які варто додати до свого гардероба вже зараз.

Які куртки в моді — 2024 рік пропонує широкий вибір

  • Бомбери

Бомбери зберігають свою популярність і у новому сезоні. Різні бренди пропонують різноманітні дизайни спортивних курток вільного крою з манжетами, експериментуючи з фасонами та гамою кольорів. Louis Vuitton представив стильний шкіряний бомбер із вільними рукавами, Balenciaga запропонували спортивні моделі маскулінного крою, а Ulla Johnson представили легку версію у модному відтінку лайма.

Колекція Ulla Johnson. Фото: Vogue
Louis Vuitton. Фото: Vogue
Balenciaga. Фото: Vogue
  • Шкіряні куртки

Шкіряна куртка залишається класикою весняного сезону та є універсальним елементом гардероба. Її легко поєднувати як з тонкими сукнями, так і з джинсами, сорочками, елегантними спідницями та брюками. У новому сезоні шкіряні куртки представлені у різних варіаціях – від класичного авіатора до мінімалістичних прямих моделей та версій із потертостями.

Khaite. Фото: Vogue
Couregges. Фото: Vogue
Gucci. Фото: Vogue
  • Тренч

Тренч — невіднятна частина гардероба для весни та осені. Цей практичний плащ легко вписується у будь-який стиль, роблячи образи ідеальними. У новому сезоні зверніть увагу на замшевий плащ від Miu Miu з ретро-настроєм, класичну версію вільного крою Jil Sander або шкіряний тренчкот в оливковому відтінку від Bottega Veneta.

Bottega Veneta. Фото: Vogue
Miu Miu. Фото: Vogue
Jil Sander. Фото: Vogue
  • Вітрівки

З урахуванням непередбачуваності весняної погоди, вітрівка стане найкращим вибором для холодних та вологих днів. Ці модні куртки виконані зі спеціальних матеріалів, що забезпечують захист від вітру та дощу. Серед найкращих варіантів – стримана чорна від Gucci, подовжена модель від The Row або сучасна версія з об’ємними рукавами від Sacai.

Sacai. Фото: Vogue
Gucci. Фото: Vogue
The Row. Фото: Vogue
  • Парки

Парка повертається до модного арсеналу, але в новому сезоні дизайнери представляють полегшені варіанти, що виключно підходять для весни. Вивчіть колекції Victoria Beckham, Gucci та Christian Dior, щоб знайти свого фаворита.

Gucci. Фото: Vogue
Victoria Beckham. Фото: Vogue
Christian Dior. Фото: Vogue

Готуйтеся до весняного сезону, слідуючи останнім модним тенденціям у виборі верхнього одягу. Створіть стильні образи, втілюючи свій унікальний погляд на моду!

Раніше "Телеграф" розповідав, яка весняна капсула надихне вас на експерименти. Серію модних аутфітів представила стиліст.