Модні куртки на весну 2024 року: п’ять найстильніших моделей, які знадобляться вам вже скоро (фото)

Читать на русском
Автор
2809
Модна куртка зробить ваш образ досконалим
Модна куртка зробить ваш образ досконалим. Фото Freepik

Дивіться добірку та обирайте свого фаворита!

Перші два місяці зими пролетіли непомітно, і вже незабаром настане теплий сезон, який вимагатиме уважної підготовки. Сформувати стильний гардероб на період весни можна почати з вибору модного взуття та, звичайно ж, верхнього одягу.

Цього року модні тренди пропонують велику різноманітність стилів. Vogue пропонує добірку з 5 найактуальніших курток, які варто додати до свого гардероба вже зараз.

Які куртки в моді — 2024 рік пропонує широкий вибір

  • Бомбери

Бомбери зберігають свою популярність і у новому сезоні. Різні бренди пропонують різноманітні дизайни спортивних курток вільного крою з манжетами, експериментуючи з фасонами та гамою кольорів. Louis Vuitton представив стильний шкіряний бомбер із вільними рукавами, Balenciaga запропонували спортивні моделі маскулінного крою, а Ulla Johnson представили легку версію у модному відтінку лайма.

модна куртка 2024
Колекція Ulla Johnson. Фото: Vogue
модний бомбер 2024
Louis Vuitton. Фото: Vogue
які куртки зараз у моді
Balenciaga. Фото: Vogue
  • Шкіряні куртки

Шкіряна куртка залишається класикою весняного сезону та є універсальним елементом гардероба. Її легко поєднувати як з тонкими сукнями, так і з джинсами, сорочками, елегантними спідницями та брюками. У новому сезоні шкіряні куртки представлені у різних варіаціях – від класичного авіатора до мінімалістичних прямих моделей та версій із потертостями.

модна шкіряна куртка 2024
Khaite. Фото: Vogue
шкіряна куртка на весну 2024
Couregges. Фото: Vogue
модна куртка весна 2024
Gucci. Фото: Vogue
  • Тренч

Тренч — невіднятна частина гардероба для весни та осені. Цей практичний плащ легко вписується у будь-який стиль, роблячи образи ідеальними. У новому сезоні зверніть увагу на замшевий плащ від Miu Miu з ретро-настроєм, класичну версію вільного крою Jil Sander або шкіряний тренчкот в оливковому відтінку від Bottega Veneta.

модний тренч 2024
Bottega Veneta. Фото: Vogue
модний тренч весна 2024
Miu Miu. Фото: Vogue
модний тренч на весну 2024
Jil Sander. Фото: Vogue
  • Вітрівки

З урахуванням непередбачуваності весняної погоди, вітрівка стане найкращим вибором для холодних та вологих днів. Ці модні куртки виконані зі спеціальних матеріалів, що забезпечують захист від вітру та дощу. Серед найкращих варіантів – стримана чорна від Gucci, подовжена модель від The Row або сучасна версія з об’ємними рукавами від Sacai.

модна ветровка 2024
Sacai. Фото: Vogue
модні ветровки весна 2024
Gucci. Фото: Vogue
модна вітровка на весну 2024
The Row. Фото: Vogue
  • Парки

Парка повертається до модного арсеналу, але в новому сезоні дизайнери представляють полегшені варіанти, що виключно підходять для весни. Вивчіть колекції Victoria Beckham, Gucci та Christian Dior, щоб знайти свого фаворита.

модна парка 2024
Gucci. Фото: Vogue
модні парки весна 2024
Victoria Beckham. Фото: Vogue
модна парка на весну 2024
Christian Dior. Фото: Vogue

Готуйтеся до весняного сезону, слідуючи останнім модним тенденціям у виборі верхнього одягу. Створіть стильні образи, втілюючи свій унікальний погляд на моду!

Раніше "Телеграф" розповідав, яка весняна капсула надихне вас на експерименти. Серію модних аутфітів представила стиліст.