Брюнетка з соромʼязливим поглядом: як виглядала Фреймут до популярності

Читать на русском
Автор
Новина оновлена 16 жовтня 2024, 11:35

Знаменитість дуже змінилась з часів популярності

Ольга Фреймут була однією з найпопулярніших ведучих на українському телебаченні. Вона запам'яталась глядачам програмою "Ревізор", де перевіряла заклади, готелі та інші місця на чистоту та сервіс. Однак згодом жінка пішла з телебачення й зосередилась на вихованні дітей та книговидавництві.

За час кар'єри Фреймут добряче попрацювала над собою та вдосконалила зовнішність та подачу себе. А який вигляд мала телеведуча до популярності — розкаже "Телеграф".

Ольга Фреймут до популярності

Майбутня телезірка народилась у 1982 році на Львівщині. Опановувала гру на фортепіано в музичній школі. З дитинства Ольги в мережі є лише кілька світлин. На них помітно, що тоді ведуча була пишнотілою та з круглими щічками.

Фото з мережі
Фото з мережі

У підлітковому віці Ольга мала темне волосся та була повнішою, ніж зараз. До того ж ведуча зізнавалась, що мала проблеми з зубами, тому довелося носити брекети.

Фото з мережі

Першу освіту журналіста здобула у Львівському національному університеті імені Івана Франка. Пізніше навчалась у Міському університеті Лондона. Певний час працювала офіціантом.

Згодом жінка народила доньку Злату від британця Ніла Мітчелла та повернулась в Україну. У той період Ольга експериментувала з зовнішністю та пофарбувалась у темний колір.

Фото з мережі

Фреймут працювала в міжнародному відділі "5 каналу". Однак не затрималась там надовго, бо відчула, що це не її. На окремих кадрах з того часу помітно, що ведуча вже стала білявкою, однак тоді ще не мала такого ефектного вигляду, як на піку своєї популярності.

Фото з мережі
Фото з мережі

Пізніше Ольга дізналась про кастинг у ранкову програму "Підйом", тому вирішила спробувати свої сили. Жінці вдалося пройти проби, й вона почала вести шоу разом з Сергієм Притулою та Олександром Педаном. Це була одна з найуспішніших програм "Нового каналу", яку нагородили премією "Телетріумф". Тоді Фреймут перетворилась з сором'язливої дівчини у впевнену телеведучу.

Фото: "Новий канал"
Фото: "Новий канал"
Фото: "Новий канал"

Широку популярність Ользі принесла програма "Ревізор", де вона перевіряла ресторани та готелі на відповідність нормам. У той період Фреймут була ефектною білявкою у стильних вбраннях. Щоразу телезірці підбирали цікаві образи, які підкреслювали її витонченість та елегантність.

Фото: "Новий канал"
Фото: "Новий канал"
Фото: "Новий канал"

Пізніше ведуча у такому ж форматі перевіряла різні заклади, а також — дитячі садочки, школи у програмі "Інспектор Фреймут". Її стиль ставав все кращим, а вбрання — вишуканішими.

Фото: "1+1"
Фото: "1+1"
Фото: "1+1"

Невдовзі Ольга стала директором школи панянок у проєкті "Від пацанки до панянки". У той період стиль Ольги не зазнав суттєвих змін, адже і до цього вона зазвичай мала стриманий та ошатний вигляд.

Фото: "Новий канал"
Фото: "Новий канал"

Ольга Фреймут зараз

Донедавна телезірка мала довге волосся, але тепер вирішила кардинально змінити імідж. Вона обрала коротку довжину та наважилась на каре. Колір волосся теж зазнав змін. Ексведуча перейшла зі світлого у русий відтінок. Фреймут зізналась, що над змінами працював її перукар і колорист, до якого вона звертається протягом 14 років.

Фото з інстаграму Ольги Фреймут
Фото з інстаграму Ольги Фреймут
Фото з інстаграму Ольги Фреймут

Зараз Ольга створила власну школу етикету в Лондоні. Вона їздить у різні країни та дає майстер-класи з правильних манер. Також ексведуча знімає ролики, в яких ділиться порадами з етикету.

Раніше "Телеграф" писав, куди зник колишній народний депутат Микола Томенко. Він тривалий час обіймав високі державні посади.