Ольга Фреймут у Лондоні змінила зачіску та покрасувалася новою зовнішністю (фото)

Читать на русском
Автор
1192
Ольга Фреймут відрізала довге волосся та зробила стильне каре Новина оновлена 11 вересня 2024, 10:25
Ольга Фреймут відрізала довге волосся та зробила стильне каре. Фото https://www.instagram.com/freimutolia/

Телеведуча з початку війни виїхала з України

Популярна українська телеведуча та експертка з етикету Ольга Фреймут із початку війни в Україні виїхала за кордон разом із родиною. Телезірка, яка прославилася як скандальний ревізор в однойменній програмі, зараз живе в Лондоні. І іноді ділиться з шанувальниками подробицями свого життя.

Ольга Фреймут фото
Ольга Фреймут з довгим волоссям. Фото: https://www.instagram.com/freimutolia/

Так, цього разу у своїх Instagram-сторіс Ольга Фреймут опублікувала відео, на якому похвалиться новим манікюром. Її нігті акуратно вкриті насиченим червоним відтінком лаку. При цьому можна побачити, що телезірка змінила зачіску. Розкішні біляві локони Ольга змінила на стильне пряме каре, яке їй, безсумнівно, дуже личить.

Ольга Фреймут

На новому відео у сторіс Фреймут позує на вулицях Лондона, вона спочатку щось дивиться у своєму блокноті, а потім починає впевнено крокувати вулицею. Перед камерою телеведуча з’явилася у стильному бежевому тренчі, чорних штанах та туфлях на підборах. А на руці у неї висить модна коричнева сумка, яка гармонує з усім образом.

Фреймут не стала нічого пояснювати, тільки акцентувала на своєму осінньому манікюрі і відзначила сторінку майстрині, яка робила їй манікюр. Схоже, у Лондоні Ольга знайшла спеціалістку по манікюру з України.

Ольга Фреймут

Раніше "Телеграф" розповідав, де зараз діти Ольги Фреймут та як вони виглядають. Помітно виросли та змінилися.