Представлено новий повнопривідний Audi з гібридним двигуном: подробиці та фото

Читати російською
Автор

Ціни поки не оголошують

Audi A7L Quattro 2024 уже на підході. Про це свідчать офіційні фото, які опублікував німецький бренд.

Крім того, машина надійде у продаж уже дуже скоро. Про це повідомляє autohome.

Фотографії седана демонструють дизайн автомобіля. Він має традиційний для Audi дизайн і обладнаний спортивним пакетом RS. У цьому пакеті є змінена решітка радіатора та трошки інший передній фартух. Вони мають спортивний стиль з шестикутною решіткою. Є вентиляційні отвори, які розташовані по боках.

Audi A7L Quattro 2024: особливості автомобіля

Щодо екстер’єру, то машина має доволі стильний дизайн — цікавий сірий колір кузова, елементи віконних рам, логотипа та дзеркала доповнені чорним кольором. Колісні диски — з алюмінієвого сплаву, які мають стильні спортивні супорти червоного кольору. Спортивні логотипи також розташовані на передніх крилах авто.

Щодо технічного оснащення, то і з назви моделі розуміємо, що машина має фірмовий повний привід від Audi. За продуктивність відповідає 3-літровий шестициліндровий двигун, який розвиває максимальну потужність у 340 кінських сил. Машина розганяється з нуля до сотні за 5,6 секунди.

Комплектуватимуть модель семиступеневою коробкою передач. Вона матиме подвійне зчеплення. Ціни наразі не оголошують, але можна припускати, що авто коштуватиме недешево.

Раніше "Телеграф" писав, що у Києві помітили потужний універсал Audi RS6 Avant Performance. Він коштує 4,2 мільйона гривень.