Представлено новий повнопривідний Audi з гібридним двигуном: подробиці та фото

Читать на русском
Автор
Audi A7L Quattro 2024
Audi A7L Quattro 2024. Фото Autohome.cn

Ціни поки не оголошують

Audi A7L Quattro 2024 уже на підході. Про це свідчать офіційні фото, які опублікував німецький бренд.

Крім того, машина надійде у продаж уже дуже скоро. Про це повідомляє autohome.

Фотографії седана демонструють дизайн автомобіля. Він має традиційний для Audi дизайн і обладнаний спортивним пакетом RS. У цьому пакеті є змінена решітка радіатора та трошки інший передній фартух. Вони мають спортивний стиль з шестикутною решіткою. Є вентиляційні отвори, які розташовані по боках.

Audi A7L Quattro 2024: особливості автомобіля

Audi A7L Quattro 2024

Щодо екстер’єру, то машина має доволі стильний дизайн — цікавий сірий колір кузова, елементи віконних рам, логотипа та дзеркала доповнені чорним кольором. Колісні диски — з алюмінієвого сплаву, які мають стильні спортивні супорти червоного кольору. Спортивні логотипи також розташовані на передніх крилах авто.

Audi A7L Quattro 2024

Щодо технічного оснащення, то і з назви моделі розуміємо, що машина має фірмовий повний привід від Audi. За продуктивність відповідає 3-літровий шестициліндровий двигун, який розвиває максимальну потужність у 340 кінських сил. Машина розганяється з нуля до сотні за 5,6 секунди.

Audi A7L Quattro 2024

Комплектуватимуть модель семиступеневою коробкою передач. Вона матиме подвійне зчеплення. Ціни наразі не оголошують, але можна припускати, що авто коштуватиме недешево.

Раніше "Телеграф" писав, що у Києві помітили потужний універсал Audi RS6 Avant Performance. Він коштує 4,2 мільйона гривень.