"Як же ж дістали": як українські зірки відреагували на обстріли 7 лютого

Читать на русском
Автор

Країна-агресорка продовжує обстрілювати українські міста

У Києві та інших містах України знову гучно. З самого ранку країна-агресор обстрілює нашу країну. Вибухи лунали у Києві, Миколаєві, на Черкащині та Харкові.

Українські зірки виражають свою злість у соцмережах стосовно цинічної атаки ракетами та "шахедами". Знаменитості співчувають постраждалим та їх сім’ям і палають від гніву на країну-агресорку.

Як українські зірки відреагували на ракетні обстріли Києва та інших міст

Ольга Сумська

Акторка виклала знімок екрану з телефону з повітряними тривогами. Також Ольга закликала молитися. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram.

https://www.instagram.com/olgasumska/

Катерина Осадча

Телеведуча висловила свою злість. "Як же дістали", "Ми дочекаємося, коли на болотах палатиме кожний будинок", — написала Катерина на своїй сторінці в Instagram. Також зірка висловила співчуття постраждалим.

https://www.instagram.com/kosadcha/

Оля Полякова

Співачка поділилася відео будинку, що палає і розповіла, що провела ранок в укритті. "Дорогенькі мої, я цей ранок провела у підземному паркінгу, в машині". Зірка закликала підписників підтримувати всіх, кому це потрібно і молитися.

https://www.instagram.com/polyakovamusic/

MamaRika

Співачка висловила співчуття постраждалим та їх сім’ям і поділилася сумною звісткою. "Від удару по готелю загинув двомісячний хлопчик", — написала зірка на своїй сторінці в Instagram.

https://www.instagram.com/mamarika_official/

Alyona Alyona

Переможниця Нацвідбору назвали росіян "нелюдами" через обстріли Харкова та інших міст. Співачка виклала фото пошматованого міста російськими ракетами.

https://www.instagram.com/alyona.alyona.official/

Маша Єфросиніна

Блогерка обурилася, що Meta не послабила правила щодо використання мови ворожнечі. Інтерв’юерка поділилася, що перевіряє це "в момент кожної атаки".

https://www.instagram.com/mashaefrosinina/

Христина Решетник

Блогерка поділилася фото двох менших дітей у 05:41. Також дружина шоумена сказала, що за час війни вже навчилася розрізняти види ракет.

https://www.instagram.com/kristina_reshetnik
https://www.instagram.com/kristina_reshetnik

Раніше "Телеграф" розповідав, як минула ракетна атака на Київ 7 лютого. Є поранені та постраждалі.