"Як же ж дістали": як українські зірки відреагували на обстріли 7 лютого

Читать на русском
Автор
Зірки емоційно відреагували на ракетну атаку
Зірки емоційно відреагували на ракетну атаку. Фото Колаж "Телеграф"

Країна-агресорка продовжує обстрілювати українські міста

У Києві та інших містах України знову гучно. З самого ранку країна-агресор обстрілює нашу країну. Вибухи лунали у Києві, Миколаєві, на Черкащині та Харкові.

Українські зірки виражають свою злість у соцмережах стосовно цинічної атаки ракетами та "шахедами". Знаменитості співчувають постраждалим та їх сім’ям і палають від гніву на країну-агресорку.

Як українські зірки відреагували на ракетні обстріли Києва та інших міст

Ольга Сумська

Акторка виклала знімок екрану з телефону з повітряними тривогами. Також Ольга закликала молитися. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Катерина Осадча

Телеведуча висловила свою злість. "Як же дістали", "Ми дочекаємося, коли на болотах палатиме кожний будинок", — написала Катерина на своїй сторінці в Instagram. Також зірка висловила співчуття постраждалим.

Оля Полякова

Співачка поділилася відео будинку, що палає і розповіла, що провела ранок в укритті. "Дорогенькі мої, я цей ранок провела у підземному паркінгу, в машині". Зірка закликала підписників підтримувати всіх, кому це потрібно і молитися.

MamaRika

Співачка висловила співчуття постраждалим та їх сім’ям і поділилася сумною звісткою. "Від удару по готелю загинув двомісячний хлопчик", — написала зірка на своїй сторінці в Instagram.

Alyona Alyona

Переможниця Нацвідбору назвали росіян "нелюдами" через обстріли Харкова та інших міст. Співачка виклала фото пошматованого міста російськими ракетами.

Маша Єфросиніна

Блогерка обурилася, що Meta не послабила правила щодо використання мови ворожнечі. Інтерв’юерка поділилася, що перевіряє це "в момент кожної атаки".

Христина Решетник

Блогерка поділилася фото двох менших дітей у 05:41. Також дружина шоумена сказала, що за час війни вже навчилася розрізняти види ракет.

Раніше "Телеграф" розповідав, як минула ракетна атака на Київ 7 лютого. Є поранені та постраждалі.