Польський гурт Lunaria оригінально переспівав "Teresa & Maria" (відео)

Читати російською
Автор

Музиканти записали повноцінний кавер на пісню "Teresa & Maria"

Польський дует Lunaria записав кавер на композицію "Teresa & Maria", з яким співачки Jerry Heil та Аlyona Аlyona представлятимуть Україну на Євробаченні 2024 у Швеції. Поляки переклали текст польською та вразили потужним виконанням.

Деким фанатам кавер поляків сподобався більше, ніж оригінал. Відповідне відео талановитих хлопців було розміщене на YouTube-каналі, а також на сторінці Instagram музикантів, де новинка зібрала безліч відгуків.

Дует красиво переспівав "Teresa & Maria"

"Прекрасна мелодія. Пісня Євробачення Jerry Heil та alyona alyona… Тримаємо кулаки за дівчат! Бажаємо їм найкращого виступу на Євробаченні 2024", – написали поляки.

Спочатку музиканти зробили лише демо-версію, переклали пісню з української на польську, проте попит аудиторії швидко зростав, тому вони записали повноцінний кавер.

Польських музикантів підтримала Jerry Heil

Кавер оцінила навіть Jerry Heil, яка не очікувала почути власну пісню в такій інтерпретації. "WHATTTTTTTT", – написала Jerry, додавши смайлики сердець.

Українці подякували музикантам за підтримку та нове звучання хіта, а дехто кавер вважає кращим, ніж оригінал. Вокал і душевність пісні від Lunaria оцінюють найвищими показниками.

  • "Значно краще від оригіналу! Пісня сприймається абсолютно по-іншому"
  • "Переслуховую вже десятий раз. Це так гарно"
  • "Прекрасна версія чудової пісні, прекрасне виконання"

Раніше "Телеграф" писав, що Україна на "Євробаченні 2024" виступить у першому півфіналі 7 травня. Другий півфінал відбудеться 9 травня, а сам гранд-фінал – у суботу, 11 травня.