Польський гурт Lunaria оригінально переспівав "Teresa & Maria" (відео)

Читать на русском
Автор
Польський гурт Lunaria
Польський гурт Lunaria. Фото instagram.com/lunariapolska

Музиканти записали повноцінний кавер на пісню "Teresa & Maria"

Польський дует Lunaria записав кавер на композицію "Teresa & Maria", з яким співачки Jerry Heil та Аlyona Аlyona представлятимуть Україну на Євробаченні 2024 у Швеції. Поляки переклали текст польською та вразили потужним виконанням.

Деким фанатам кавер поляків сподобався більше, ніж оригінал. Відповідне відео талановитих хлопців було розміщене на YouTube-каналі, а також на сторінці Instagram музикантів, де новинка зібрала безліч відгуків.

Дует красиво переспівав "Teresa & Maria"

"Прекрасна мелодія. Пісня Євробачення Jerry Heil та alyona alyona… Тримаємо кулаки за дівчат! Бажаємо їм найкращого виступу на Євробаченні 2024", – написали поляки.

Спочатку музиканти зробили лише демо-версію, переклали пісню з української на польську, проте попит аудиторії швидко зростав, тому вони записали повноцінний кавер.

Реакція на кавер
Польських музикантів підтримала Jerry Heil

Кавер оцінила навіть Jerry Heil, яка не очікувала почути власну пісню в такій інтерпретації. "WHATTTTTTTT", – написала Jerry, додавши смайлики сердець.

Українці подякували музикантам за підтримку та нове звучання хіта, а дехто кавер вважає кращим, ніж оригінал. Вокал і душевність пісні від Lunaria оцінюють найвищими показниками.

  • "Значно краще від оригіналу! Пісня сприймається абсолютно по-іншому"
  • "Переслуховую вже десятий раз. Це так гарно"
  • "Прекрасна версія чудової пісні, прекрасне виконання"

Раніше "Телеграф" писав, що Україна на "Євробаченні 2024" виступить у першому півфіналі 7 травня. Другий півфінал відбудеться 9 травня, а сам гранд-фінал – у суботу, 11 травня.