Співак Міша Крупін розповів, як займався "музичною проституцією"

Читати російською
Автор
Новина оновлена 06 липня 2024, 23:09

Музикант каже, що зараз ставиться до цього серйозніше

Відомий український співак Міша Крупін розповів, як займався "музичною проституцією". За його словами, цим він займався у періоди виборів.

Про це він розповів в інтерв’ю "Телеграфу": Про погрози кадировців, проблему Віталія Козловського та долю "Корупції" — співак Михайло Крупін

За словами Крупіна, він має "червону лінію", яка зводиться до того, що він ніколи не працює на політиків. Однак, за його словами, він мав досвід виступу на концертах, які проводилися в рамках політичних кампаній.

Співак зазначив, що він раніше погоджувався на подібні виступи, однак за умови, що він не фотографуватиметься з політиками та не робитиме жодних політичних заяв.

"Таким чином, за одну виборчу кампанію я виступав на майданчиках різних кандидатів. Я це називаю музичною проституцією", — пожартував Крупін.

Він також підкреслив, що нині ставиться до подібних виступів більш відповідально, але раніше він не надавав цьому особливого значення.

Як повідомлялося раніше, Крупін розповів, чому не змінив своє сценічне ім’я з російського "Міша" на українське "Михайло".