Чоловік підірвав себе, аби не потрапити до вʼязниці: подробиці інциденту на Дніпропетровщині

Читати російською
Автор

Подія сталась на подвірʼї засудженого

На Дніпропетровщині чоловік підірвав себе за допомогою вибухового боєприпасу, аби не потрапити до вʼязниці. Інцидент стався у селі Велика Костромка Зеленодольської громади Криворізького району.

Про це повідомляє місцевий телеграм-канал Дніпро Оперативний. Зазначається, що унаслідок вибуху чоловік загинув.

Смертельна подія сталась вранці у четвер 25 січня на подвірʼї загиблого. Тоді до будинку чоловіка у селі прийшли представники поліції з метою забрати його до установи виконання покарання за рішенням суду — йому призначили позбавлення волі. Проте не відомо, який саме строк був у злочинця.

Вийшовши на вулицю, чоловік ліг на землю та підірвав під собою гранату. Врятувати його не вдалось.

У поліції інцидент наразі не коментували. Також не відомо, чи є постраждалі серед правоохоронців, які мали здійснити транспортування злочинця.

Зауважимо, що тижнем раніше на Дніпропетровщині сталась ще одна кричуща подія. Тоді у селі Бухалівка, чоловік та жінка катували та принижували місцевого мешканця. На відео, яке шириться мережею, видно, що потерпілого зв’язали, бʼють та принижують.

Раніше "Телеграф" писав, що днями у Святошинському районі Києва перехожий виявив поліетиленовий пакет, усередині якого знаходилися предмети схожі на гранати. Чоловік негайно викликав на місце події патрульних поліцейських.