Чоловік підірвав себе, аби не потрапити до вʼязниці: подробиці інциденту на Дніпропетровщині

Читать на русском
Автор
2266
Чоловік внаслідок підриву загинув
Чоловік внаслідок підриву загинув. Фото Getty Images

Подія сталась на подвірʼї засудженого

На Дніпропетровщині чоловік підірвав себе за допомогою вибухового боєприпасу, аби не потрапити до вʼязниці. Інцидент стався у селі Велика Костромка Зеленодольської громади Криворізького району.

Про це повідомляє місцевий телеграм-канал Дніпро Оперативний. Зазначається, що унаслідок вибуху чоловік загинув.

Смертельна подія сталась вранці у четвер 25 січня на подвірʼї загиблого. Тоді до будинку чоловіка у селі прийшли представники поліції з метою забрати його до установи виконання покарання за рішенням суду — йому призначили позбавлення волі. Проте не відомо, який саме строк був у злочинця.

Вийшовши на вулицю, чоловік ліг на землю та підірвав під собою гранату. Врятувати його не вдалось.

У поліції інцидент наразі не коментували. Також не відомо, чи є постраждалі серед правоохоронців, які мали здійснити транспортування злочинця.

Зауважимо, що тижнем раніше на Дніпропетровщині сталась ще одна кричуща подія. Тоді у селі Бухалівка, чоловік та жінка катували та принижували місцевого мешканця. На відео, яке шириться мережею, видно, що потерпілого зв’язали, бʼють та принижують.

Раніше "Телеграф" писав, що днями у Святошинському районі Києва перехожий виявив поліетиленовий пакет, усередині якого знаходилися предмети схожі на гранати. Чоловік негайно викликав на місце події патрульних поліцейських.