Як підібрати шкіряну спідницю, щоб мати ідеальний вигляд: золоті правила стиліста (фото)

Читати російською
Автор

Який фасон вам підійде, дізнайтесь із нашої статті

Шкіряна спідниця — одна з небагатьох речей, яку можна сміливо носити з усім, як і модну максіспідницю. Однак є один нюанс — якщо фасон, об’єм і довжина підібрані невірно, ви виглядатимете зовсім не стильно.

Блог purpur.stylist в Instagram пропонує кілька порад, завдяки яким ви матимете ідеальний вигляд. Прокручуйте далі, щоб дізнатися, який фасон вибрати!

Як підібрати шкіряну спідницю під свою фігуру — головні правила

  • Довжина: мініспідниці без зайвої фурнітури

Вибираємо трапецієподібний варіант, тому що міні, що обтягує, збільшуватиме стегна. І до того ж — це не універсальний варіант. Якщо ви зацікавлені в універсальності, тоді ваш вибір це трапецієподібна спідниця, яка не буде щільно облягати сідниці.

Леді з виразною талією підійде висока посадка. За наявності животика краще вибрати середню посадку, трохи вище за пупок. Довжина міді можлива для леді мініатюрного зросту — від 164 см і нижче, за умови, що обсяг кісточки невеликий.

В ідеалі, щоб спідниця закінчувалася на вузькій частині литки незалежно від зросту. Віддавайте перевагу моделям з розрізом або вертикальним декором, щоб ноги здавалися довшими, а зріст — вищим.

Фото: instagram.com/purpur.stylist
Фото: instagram.com/purpur.stylist
  • Об’єм — між тканиною та шкірою має бути простір

Ви повинні мати можливість сісти у спідниці та вільно дихати, підкреслює стиліст. Винятком із цього правила є спідниця-олівець, але цей фасон у шкірі виглядає красиво на дівчатах з великим перепадом від талії до стегон.

Фото: instagram.com/purpur.stylist
Фото: instagram.com/purpur.stylist
  • Колір повинен відповідати більшій частині вашого гардероба

Якщо у вас переважно світлий гардероб – чорна спідниця вам зовсім ні до чого. Вибираємо її, якщо у гардеробі багато чорного, темного чи яскравого кольору. Кольорові спідниці у шкірі розкішні, але червону, зелену, рожеву тощо варто купувати тоді, коли цей колір є основою вашого гардероба. Або, як варіант, придбати дві чи три різні спідниці зі шкіри.

  • Будьте обережні з фурнітурою

Якщо ви хочете універсальну річ, фурнітури не повинно бути. У крайньому разі, мінімум і в колір шкіри.

Фото: instagram.com/purpur.stylist
  • За фактурою універсальний варіант – це гладка шкіра без зайвого декору. І пам’ятайте, що будь-який горизонтальний декор (шви, гудзики, кишені) збільшуватиме вам стегна.
Фото: instagram.com/purpur.stylist

Раніше "Телеграф" розповідав, які трендові речі варто придбати цього сезону. І вони точно не вийдуть із моди через пару місяців після покупки.