Як підібрати шкіряну спідницю, щоб мати ідеальний вигляд: золоті правила стиліста (фото)

Читать на русском
Автор
Шкіряна спідниця додасть цікавинку до вашого образу
Шкіряна спідниця додасть цікавинку до вашого образу. Фото Freepik

Який фасон вам підійде, дізнайтесь із нашої статті

Шкіряна спідниця — одна з небагатьох речей, яку можна сміливо носити з усім, як і модну максіспідницю. Однак є один нюанс — якщо фасон, об’єм і довжина підібрані невірно, ви виглядатимете зовсім не стильно.

Блог purpur.stylist в Instagram пропонує кілька порад, завдяки яким ви матимете ідеальний вигляд. Прокручуйте далі, щоб дізнатися, який фасон вибрати!

Як підібрати шкіряну спідницю під свою фігуру — головні правила

  • Довжина: мініспідниці без зайвої фурнітури

Вибираємо трапецієподібний варіант, тому що міні, що обтягує, збільшуватиме стегна. І до того ж — це не універсальний варіант. Якщо ви зацікавлені в універсальності, тоді ваш вибір це трапецієподібна спідниця, яка не буде щільно облягати сідниці.

Леді з виразною талією підійде висока посадка. За наявності животика краще вибрати середню посадку, трохи вище за пупок. Довжина міді можлива для леді мініатюрного зросту — від 164 см і нижче, за умови, що обсяг кісточки невеликий.

В ідеалі, щоб спідниця закінчувалася на вузькій частині литки незалежно від зросту. Віддавайте перевагу моделям з розрізом або вертикальним декором, щоб ноги здавалися довшими, а зріст — вищим.

трапецієподібна шкіряна спідниця
Фото: instagram.com/purpur.stylist
шкіряна спідниця фасони
Фото: instagram.com/purpur.stylist
  • Об’єм — між тканиною та шкірою має бути простір

Ви повинні мати можливість сісти у спідниці та вільно дихати, підкреслює стиліст. Винятком із цього правила є спідниця-олівець, але цей фасон у шкірі виглядає красиво на дівчатах з великим перепадом від талії до стегон.

шкіряна спідниця моделі
Фото: instagram.com/purpur.stylist
шкіряна спідниця з чим носити
Фото: instagram.com/purpur.stylist
  • Колір повинен відповідати більшій частині вашого гардероба

Якщо у вас переважно світлий гардероб – чорна спідниця вам зовсім ні до чого. Вибираємо її, якщо у гардеробі багато чорного, темного чи яскравого кольору. Кольорові спідниці у шкірі розкішні, але червону, зелену, рожеву тощо варто купувати тоді, коли цей колір є основою вашого гардероба. Або, як варіант, придбати дві чи три різні спідниці зі шкіри.

  • Будьте обережні з фурнітурою

Якщо ви хочете універсальну річ, фурнітури не повинно бути. У крайньому разі, мінімум і в колір шкіри.

шкіряна спідниця з фурнітурою
Фото: instagram.com/purpur.stylist
  • За фактурою універсальний варіант – це гладка шкіра без зайвого декору. І пам’ятайте, що будь-який горизонтальний декор (шви, гудзики, кишені) збільшуватиме вам стегна.
модні шкіряні спідниці
Фото: instagram.com/purpur.stylist

Раніше "Телеграф" розповідав, які трендові речі варто придбати цього сезону. І вони точно не вийдуть із моди через пару місяців після покупки.