Які кросівки будуть популярні у 2024 році: вибір крутих модниць цього сезону (фото)

Читать на русском
Автор
1650
Кросівки — модні бренди, які завжди актуальні
Кросівки — модні бренди, які завжди актуальні. Фото Freepik

З чим носити кросівки, дивіться у модних луках Streetstyle

Новий сезон приносить із собою нові тренди у взутті, які вже увійшли до списку найбажаніших. Водночас тенденції на весну та літо підтверджують перевагу "класичних" силуетів і в моделях кросівок. Подивимося, які кросівки є завжди актуальними.

Серед трендів Must Have цього сезону — неминучі Converse, New Balance, в стилі нормкор і багато інших. Vogue зібрав добірку кросівок, які будуть модні у 2024 році.

Які кросівки купити у 2024 році — фото

На думку зірок вуличної моди, кросівки Vans у класичному виконанні — це все, що потрібно для створення стильного образу на кожен день. Раніше вони були популярними серед скейтерів, але зараз стали символом молодіжного стилю, який додає свіжості будь-якому образу. Перевагу слід віддавати класичним чорним моделям, які легко поєднуються з будь-яким одягом, та комбінувати їх з улюбленими джинсами.

Кросівки Vans мода
Vans ідеально підходять для лука тотал денім. Фото: Vogue

Найбільш культові кросівки всіх часів — це класичні полотняні Converse в чорному або білому кольорі. Ця пара ідеально підходить для тих, хто віддає перевагу "вічним" моделям, і весняно-літній сезон 2024 року не стане винятком. Вони не втрачають актуальності та легко поєднуються з джинсами, класичними брюками, сукнями та мініспідницями.

кросівки Converse стиль
Converse легко поєднуються з будь-яким одягом. Фото: Vogue

Неважливо, сірі або світло-коричневі, кросівки New Balance 574 — це пропозиція, яка має увійти до вашої колекції. Їхня повітряна підошва і масивна верхня частина роблять їх придатними як для офісного стилю, так і для базового монохромного образу.

New Balance 574 кросівки
Стильний лук з кросівками. Фото: Vogue

Популярність New Balance продовжуватиме зростати й у 2024 році, особливо моделі 530. Ці кросівки стануть відмінним доповненням як до спортивного, так і до традиційного, а також офіційного стилю одягу. Якщо ви шукаєте універсальну пару, це буде оптимальним вибором для будь-якого образу.

кросівки New Balance 530
Вічна класика — New Balance 530. Фото: Vogue

Пара червоних кросівок Air Jordan – це справжній стильний аксесуар, який наголошує на вашій індивідуальності. 2024 року вони залишаться невіднятним елементом гардероба для тих, хто любить експериментувати з образами.

кросівки Air Jordan
Air Jordan чудово поєднуються як з мішкуватими джинсами, так і з класичними костюмами. Фото: Vogue

Ще одна класична модель — це Air Force 1 від Nike, і ми побачимо їх багаторазово в майбутньому сезоні. Це взуття залишається популярним серед цінителів вуличної моди завдяки своїй універсальності та здатності додати оригінальності до образу.

кросівки Nike Air Force 1
Air Force 1 від Nike додадуть і кілька сантиметрів до росту. Фото: Vogue

Кросівки Adidas Samba – це класика. Вони були популярні не лише у 1970-х роках, а й у 1990-х, і знову завоювали популярність у 2023 та 2024 роках. Ця модель стала незамінною для створення мінімалістичних образів, які вельми популярні у вуличній моді.

Adidas Samba модні кросівки
Мінімалізм домінуватиме цього сезону. Фото: Vogue

Знаменитості, такі як Кейт Міддлтон або Енн Гетевей, підтверджують, що кросівки Veja — незамінний елемент літнього гардероба. Вони є ідеальним доповненням до мінімалістичного стилю і чудово поєднуються з вузькими джинсами та мініспідницями.

Кросівки Veja стиль
Три вагомі причини придбати цю пару. Фото: Vogue

Бренди Puma, Balenciaga, Salomon — спортивне взуття буде популярне скрізь, у поєднаннях з повсякденним або офіційним одягом. Тому варто інвестувати в масивні кросівки, які забезпечать і комфорт, і стиль.

Раніше "Телеграф" розповідав, яке взуття буде у моді навесні. Ці тренди виведуть ваш образ нового рівня.