Знаменитості вже їх носять: несподіваний тренд на взуття, який має бути у вашому гардеробі (фото)

Читати російською
Автор

Дивіться, з чим поєднувати червоні лофери у повсякденному стилі

Завдяки своєму вічному шарму та універсальності лофери стали одним із ключових трендів 2023 року, який не тільки не вийшов з моди, але й тріумфально продовжується цього року. Крім класичних чорних, у списку модних тенденцій взуття з’явилися червоні!

Як пише Vogue, яскраві та спокусливі, вони вже знайшли своє місце в гардеробах знаменитостей та стилістів. Кеті Холмс, Хейлі Бібер, Белла та Джіджі Хадід, Джастін Тімберлейк, Кендалл Дженнер вже впроваджують їх у свої образи.

Модне взуття на весну 2024 – стильні луки

  • На тонкій підошві

Моделі на тонкій підошві, подібні до тих, що носить Хейлі Бібер, ідеально поєднуються з білими шкарпетками та класичним образом на кожен день — з тренчем, смугастою сорочкою та приталеними джинсами. Доповніть образ сумкою Drive від Phoebe Philo — найавангарднішою моделлю сезону.

Хейлі Бібер виглядає стильно у повсякденному образі. Фото: Vogue
  • На масивній підошві

Спортивні лофери з масивною гумовою підошвою – це останній тренд у взутті, який домінує цього року. Навесні та влітку 2024 року вони додадуть градус стилю у ваш повсякденний образ.

Створіть модний лук з червоними туфлями на товстій підошві. Фото: Vogue
  • У стилі нормкор

Найпростіше рішення для тих, хто хоче спробувати ці тренди у взутті 2024 року та не відмовлятися від вишуканості. Модель Gucci теплого темно-червоного відтінку має класичний дизайн із плоскою підошвою та звуженим носком, а символ Дома – пряжка Horsebit, робить їх особливо стильними. Це культове взуття люблять королівські особи, знаменитості та ікони моди.

Поєднуйте їх з шерстяними картатими штанами або джинсами вільного крою. Фото: Vogue
  • Двоколірні червоно-білі

Різновид більш класичних чорно-білих лоферів, які були популярними у 1950-х роках. Ці яскраві та веселі туфлі відмінно поєднуються зі стриманими монохромними вбраннями або сірою палітрою кольорів. Доповніть образ контрастними чорними шкарпетками, щоб створити графічний ефект.

На піку трендів – лофери зі шкарпетками. Фото: Vogue
  • Червоні лаковані

Це взуття вносить різноманітність до списку "Модне взуття на весну-літо 2024 року". Блискучий дизайн робить їх ідеальними для поєднання з класичними брюками та простими прямими джинсами.

Червоні лофери чудово виглядають з міні-спідницею та гольфами. Фото: Vogue

Раніше "Телеграф" розповідав, які кросівки будуть популярні навесні. Ці стильні моделі прикрасять будь-який ваш образ.