Знаменитості вже їх носять: несподіваний тренд на взуття, який має бути у вашому гардеробі (фото)

Читать на русском
Автор
1912
Ці тренди на взуття 2024 стануть вдалим вибором для покупки
Ці тренди на взуття 2024 стануть вдалим вибором для покупки. Фото Freepik

Дивіться, з чим поєднувати червоні лофери у повсякденному стилі

Завдяки своєму вічному шарму та універсальності лофери стали одним із ключових трендів 2023 року, який не тільки не вийшов з моди, але й тріумфально продовжується цього року. Крім класичних чорних, у списку модних тенденцій взуття з’явилися червоні!

Як пише Vogue, яскраві та спокусливі, вони вже знайшли своє місце в гардеробах знаменитостей та стилістів. Кеті Холмс, Хейлі Бібер, Белла та Джіджі Хадід, Джастін Тімберлейк, Кендалл Дженнер вже впроваджують їх у свої образи.

Модне взуття на весну 2024 – стильні луки

  • На тонкій підошві

Моделі на тонкій підошві, подібні до тих, що носить Хейлі Бібер, ідеально поєднуються з білими шкарпетками та класичним образом на кожен день — з тренчем, смугастою сорочкою та приталеними джинсами. Доповніть образ сумкою Drive від Phoebe Philo — найавангарднішою моделлю сезону.

Хейлі Бібер стиль
Хейлі Бібер виглядає стильно у повсякденному образі. Фото: Vogue
  • На масивній підошві

Спортивні лофери з масивною гумовою підошвою – це останній тренд у взутті, який домінує цього року. Навесні та влітку 2024 року вони додадуть градус стилю у ваш повсякденний образ.

Лофери на товстій підошві – з чим носити
Створіть модний лук з червоними туфлями на товстій підошві. Фото: Vogue
  • У стилі нормкор

Найпростіше рішення для тих, хто хоче спробувати ці тренди у взутті 2024 року та не відмовлятися від вишуканості. Модель Gucci теплого темно-червоного відтінку має класичний дизайн із плоскою підошвою та звуженим носком, а символ Дома – пряжка Horsebit, робить їх особливо стильними. Це культове взуття люблять королівські особи, знаменитості та ікони моди.

модні лофери Gucci
Поєднуйте їх з шерстяними картатими штанами або джинсами вільного крою. Фото: Vogue
  • Двоколірні червоно-білі

Різновид більш класичних чорно-білих лоферів, які були популярними у 1950-х роках. Ці яскраві та веселі туфлі відмінно поєднуються зі стриманими монохромними вбраннями або сірою палітрою кольорів. Доповніть образ контрастними чорними шкарпетками, щоб створити графічний ефект.

двокольорові лофери.
На піку трендів – лофери зі шкарпетками. Фото: Vogue
  • Червоні лаковані

Це взуття вносить різноманітність до списку "Модне взуття на весну-літо 2024 року". Блискучий дизайн робить їх ідеальними для поєднання з класичними брюками та простими прямими джинсами.

З чим носити лофери
Червоні лофери чудово виглядають з міні-спідницею та гольфами. Фото: Vogue

Раніше "Телеграф" розповідав, які кросівки будуть популярні навесні. Ці стильні моделі прикрасять будь-який ваш образ.