Що одягнути з туфлями Мері Джейн: п’ять стильних формул, які потрібно спробувати цього сезону (фото)

Читати російською
Автор

Цей тренд можна легко вписати у ваш образ

Туфлі Мері Джейн — одна з моделей трендового взуття, яка вже кілька сезонів користується популярністю у модниць, особливо у любителів вуличного стилю. Однією з ключових характеристик є її універсальність.

Весною 2024 року пропонується п’ять модних способів носити таке взуття. Як стилізувати туфлі Мері Джейн, розповідає Vogue.

Туфлі Мері Джейн – образ для вас на вибір

  • Романтичний образ

Поєднуйте червоні лаковані туфлі Мері Джейн з білою кольоровою сукнею та великим кардиганом для створення легкого та романтичного стилю з нотками позачасової естетики. Доповніть образ стильними білими панчохами з вишивкою, щоб надати йому додаткову родзинку.

Фото: Vogue
  • Гладіаторський стиль

Оптимальний варіант — плоскі лаковані туфлі Мері Джейн з ремінцями гладіаторів, представлені в новій колекції ChristianDior. Це вишукане взуття забезпечує розкіш та комфорт. Носіть їх зі стьобаними шортами, тренчем та чоловічою сорочкою для модного образу.

Фото: Vogue
  • Класика з брючним костюмом

Підкресліть класичний брючний костюм у чоловічому стилі балетками Мері Джейн Alaya з камінням, розробленим Пітером Мюллером. Це взуття ідеально доповнює ваш образ та надає йому шарму.

Фото: Vogue
  • Преппі-стиль з тонкою смужкою

Балетки Мері Джейн у поєднанні з міні-спідницею в тонку смужку створюють стиль преппі, який цього сезону особливо актуальний. Додати гольфи і білий светр щільної в’язки для завершення образу.

Фото: Vogue
  • Балетний стиль

Комбінуйте туфлі Мері Джейн із прозорою спідницею із фатину для відтворення естетики балетного стилю. Доповніть образ теплими шкарпетками до колін і приталений жакет або светр для ідеального вигляду.

Фото: Vogue

Таким чином, туфлі Мері Джейн є універсальним взуттям. Вона може бути легко вписана в будь-який стиль та образ, роблячи ваш вигляд модним та сучасним.

Раніше "Телеграф" розповідав, який несподіваний тренд кросівок підкорив серця модниць цього сезону. Зірки Streetstyle вибрали його, зробивши своїм найкращим супутником на світових Тижнях моди.