Несподіваний тренд: які кросівки будуть модними навесні 2024 року (фото)

Читать на русском
Автор
1952
У тренди на взуття 2024 року повернувся металік
У тренди на взуття 2024 року повернувся металік. Фото Freepik

Дизайнери створили різні варіації на будь-який смак

Мода непередбачувана, і цього сезону індустрія моди оголосила срібний колір новим трендом. Цей блискучий відтінок прикрасив ковбойські чоботи, куртки, сукні та сумки, а тепер його час настав і для кросівок. Навесні та влітку 2024 року сріблясте спортивне взуття стане важливим елементом гардероба.

Як зазначає Vogue, якщо раніше металеві відтінки використовувалися лише для особливих випадків, то тепер їх можна побачити як у повсякденному одязі, так і в офіційному вбранні. Кросівки цього кольору швидко стали популярними. Їх легко поєднувати з базовими елементами гардероба, такими як джинси та майки, а також з вбраннями, де доречні сукні та мініспідниці.

Які кросівки будуть модні у 2024 році навесні та влітку

Від відомої моделі Wales Bonner, яка перетворилася на срібний варіант, до всесвітньо відомих Adidas Samba, новинок від Onitsuka Tiger та більш класичних моделей, таких як New Balance, Salomon або Nike: дизайнери представили різноманітність варіацій на будь-який смак.

що носити цієї весни
Срібні кросівки стильно вписалися у лук. Фото: Vogue
стрітстайл на весну 2024
Повсякденний аутфіт прикрашають модні кросівки. Фото: Vogue
кросівки металік
Акцентне взуття у кежуал-образі. Фото: Vogue

Це модне взуття легко поєднується з будь-якою палітрою кольорів. Срібний колір гармонує практично з усіма відтінками одягу, що робить його ідеальним доповненням до будь-якого стилю.

Зірки Streetstyle зробили його своїм найкращим супутником на світових Тижнях моди. Адже коли комфорт і мода поєднуються, хочеться використовувати цю модну формулу знову і знову!

Кросівки жіночі саломон
Кросівки Salomon. Фото: Vogue
Кросівки адідас жіночі
Adidas x Wales Bonner. Фото: Vogue
модні кросівки 2024
Golden Goose. Фото: Vogue
модний бренд кросівок Onitsuka Tiger
Onitsuka Tiger. Фото: Vogue
кросівки сандро
Sandro. Фото: Vogue

Раніше "Телеграф" розповідав про ще один несподіваний тренд на взуття, який вже носять знаменитості. Дивіться добірку стильних луків за вказаним посиланням!