Мюлі, платформа та чоботи з драпіруванням: яке взуття купити на весну 2024, щоб бути в тренді (фото)

Читать на русском
Автор
529
Будьте у тренді цієї весни
Будьте у тренді цієї весни. Фото Pinterest

Ці три пари взуття будуть на піку трендів цієї весни

Незабаром настане весна, а значить саме час переглянути свій гардероб і запастися стильними обновками. Зверніть увагу на тренди у взутті, які будуть актуальні у новому сезоні. "Телеграф" вже розповідав про тренчі та комбінезони, які будуть у моді навесні, а сьогодні ділиться, яке взуття буде на піку трендів.

Чудернацькі кроси та підбори відходять на другий план, а в моду входить тренд на зручне та практичне взуття, пише tsn.ua. Цього сезону на піку трендів будуть різні моделі мюлей, взуття на високій платформі та чоботи з драпіруванням.

Мюлі

Це один із найгарячіших трендів весни та літа минулого року і в новому сезоні вони не втратить своєї актуальності. Багато дизайнерів і модних домів у своїх колекціях 2024 показали різні моделі мюлей. Це елегантне та зручне взуття, яке чудово поєднується, як з джинсами, так і з літніми сукнями.

мюлі, взуття, мода
Фото: Pinterest

Чоботи з драпіруванням

Весняні легкі моделі чобіт зі складками, які елегантно спадають до щиколоток, будуть у тренді цієї весни. Особливої елегантності такому взуттю додає невеликий грубий підбор. Чоботи відмінно підійдуть для образів із тренчами та весняними пальтами. Зупиніться на базових чорних та білих моделях чобіт із драпіруванням.

чоботи з драпіруванням
Фото: Pinterest

Взуття на платформі

Платформа буде особливою популярна серед модниць та інфлюенсерів у новому сезоні весна-літо. Причому йдеться про різні види взуття — кроси, черевики, туфлі, лофери тощо. Практичність та зручність такого взуття вийде на перший план, але й виглядає воно дуже стильно. А ще чудово поєднується у різних образах.

взуття на платформі
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, від яких п’яти прикрас потрібно відмовитись у 2024 році. Будете виглядати дешево та не стильно.