Поки Україну обстрілювали: на Бєлгородщині та Брянщині пролунали вибухи (відео)

Читать на русском
Автор

Інформації про постраждалих немає

Поки російські окупанти атакують Україну, ранок у Бєлгородщині та у Брянську 23 січня почався неспокійно. Там чули ряд "хлопків".

Інформація про це була опублікована у місцевих Telegram-каналах. Водночас вони показали відео, зроблені цього ранку, на якому чути гучні звуки, схожі на вибухи.

Один із пабліків, посилаючись на власну інформацію, пише, що гучні звуки в Бєлгородській області нібито пов’язані з роботою російських військових.

Тим часом у Брянську першу "бавовну" почули приблизно о 07:30. Місцеві жителі у соціальних мережах заявили, що чули близько чотирьох таких "бавовни". У цьому вони називають різні райони.

Наразі коментарів від губернаторів Брянської та Білгородської областей щодо цієї події немає. Також нічого не пишуть про ранковий інцидент і в прес-службі Міноборони РФ.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що вранці 18 січня ранок у Білгороді почався з вибухів. У цей момент в області було оголошено сигнал повітряної тривоги. У мережі було опубліковано відео, на яких нібито збивали повітряні цілі.