Поки Україну обстрілювали: на Бєлгородщині та Брянщині пролунали вибухи (відео)

Читать на русском
Автор
980
На Бєлгородщині та Брянщині вибухи. Ілюстрація
На Бєлгородщині та Брянщині вибухи. Ілюстрація. Фото росЗМІ

Інформації про постраждалих немає

Поки російські окупанти атакують Україну, ранок у Бєлгородщині та у Брянську 23 січня почався неспокійно. Там чули ряд "хлопків".

Інформація про це була опублікована у місцевих Telegram-каналах. Водночас вони показали відео, зроблені цього ранку, на якому чути гучні звуки, схожі на вибухи.

Один із пабліків, посилаючись на власну інформацію, пише, що гучні звуки в Бєлгородській області нібито пов’язані з роботою російських військових.

Тим часом у Брянську першу "бавовну" почули приблизно о 07:30. Місцеві жителі у соціальних мережах заявили, що чули близько чотирьох таких "бавовни". У цьому вони називають різні райони.

Наразі коментарів від губернаторів Брянської та Білгородської областей щодо цієї події немає. Також нічого не пишуть про ранковий інцидент і в прес-службі Міноборони РФ.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що вранці 18 січня ранок у Білгороді почався з вибухів. У цей момент в області було оголошено сигнал повітряної тривоги. У мережі було опубліковано відео, на яких нібито збивали повітряні цілі.