Інтерпайп Віктора Пінчука передав військовим 227 автівок: пікапи, бронетехніку, вантажівки

Читати російською
Автор
Новина оновлена 21 червня 2024, 14:15

Компанія системно підтримує військових з перших днів повномасштабного вторгнення

119 пікапів, 37 броньованих машин, 39 фур та інших вантажівок, 22 мікроавтобуси, 6 квадроциклів та 4 багі передав Інтерпайп Віктора Пінчука механізованим бригадам на Запорізькому, Донецькому та Харківському напрямках.

Про це повідомляє група Інтерпайп на своєму офіційному сайті.

Автомобілі закуповуються в Європі, в Україні проходять повний техогляд та частково перебудовуються під потреби військових. Також Інтерпайп за запитом доукомплектовує автівки шинами та тентами, точково виконує поточний ремонт переданої техніки.

https://interpipe.biz/

"Повнопривідні автівки для евакуації поранених та підвозу боєприпасів по бездоріжжю були і залишаються однією з найнагальніших потреб. Ми також передавали військовим тягачі з тралами, фури з причепами, вантажівки, пожежні машини для перевезення особового складу. Останні запити ми отримуємо від механізованих бригад, які розбудовують підрозділи БПЛА та потребують більшої мобільності", – зазначає Людмила Новак, керівниця напрямку Інтерпайп з допомоги військовим.

https://interpipe.biz/

Інтерпайп системно підтримує військових з перших днів повномасштабного вторгнення, патронуючи підрозділи ЗСУ, ТрО та Нацгвардії. Основні напрямки допомоги – підтримка та розвиток підрозділів БПЛА, забезпечення бригад інженерною технікою та запчастинами, сучасними засобами зв’язку, оптикою, транспортом, будівельними матеріалами та технікою для зведення фортифікаційних споруд, такмедом.

https://interpipe.biz/

За підтримки компанії функціонує школа аеророзвідки "Довжик", яка навчила понад 7000 курсантів навичкам пілотування дронів мультироторного типу та FPV.

https://interpipe.biz/

950 співробітників Інтерпайп у війську отримують комплексну адресну медичну, психологічну, юридичну підтримку з першого дня мобілізації, забезпечуються амуніцією та технікою протягом всієї служби, а також супроводжуються у разі демобілізації та під час реінтеграції у цивільне життя.