Так діють багатії: три звички, які будуть корисними кожному

Читать на русском
Автор

Виробіть ці звички й відчуєте зміни у своєму житті

Скрутний матеріальний стан вводить в депресивний стан навіть затятих оптимістів. До цього, зокрема призводить невміння розпоряджатися фінансами, а також іншими важливими ресурсами.

Треба розуміти, що зубожіння є наслідком ваших щоденних неправильних дій, мислення та звичок. Все це можна й треба змінювати. "Телеграф" зібрав кілька звичок багатих людей, які покращують життя.

Режим

Заможні люди мають корисну звичку — вони рано прокидаються, щоб встигнути зробити більше справ. Звісно, кожному хочеться довше полежати в ліжку, але від цього немає користі. Натомість додатковий час можна використати на читання книги, спорт, приготування чи якесь улюблене заняття. Якщо вставати рано, тоді не будете скаржитись, що не вистачає ні на що часу.

Контроль грошей

Успішні люди ведуть щоденник витрат і аналізують свої доходи. Вони чітко знають свій бюджет на місяць і не "розпиляються" на інші речі. Така звичка допомагає бачити реальний прибуток, який залишається після всіх витрат. Водночас це унеможливлює витрачання коштів впусту.

Спілкування

Важливою умовою для росту в професії є підтримання контакту з колегами. Успішні люди відвідують тематичні конференції, семінари, інші заходи, де знайомляться з іншими та розповідають про себе. У такий спосіб вони можуть обмінюватися ідеями та досвідом для досягнення спільних цілей.

Раніше "Телеграф" розповідав, від яких двох звичок слід відмовитися, щоб перестати бути бідним. Доведеться суттєво над собою попрацювати.