Hyundai оновила одну з найпопулярніших моделей: кросовер за 13 тисяч отримав преміальні функції

Читати російською
Автор

Новий дешевий кросовер отримав класні функції

Новий Hyundai Creta вийшов на ринок. Днями кросовер 2024 модельного року представили в Індії.

Автомобіль дуже відрізняється від свого попередника. Але, крім дизайну, змінилося і технічне оснащення. Про це повідомляє Autocar India.

Hyundai Creta 2024 року: зміни та опції

Hyundai Creta є одним з найпопулярніших моделей у лінійці автомобілів корейського бренду. Тепер він став не лише стильнішим на вигляд, але й комфортнішим всередині. Спереду та ззаду дуже помітні зміни, хоча автомобіль і не змінився в габаритах.

Також є покращення в оснащенні моделі. Опубліковано відеоогляд та живі фото Hyundai Creta.

Як і раніше, автомобіль досить просторий всередині. У топових комплектаціях автомобіль також має фірмові подушки для задніх пасажирів. Серед опцій також значиться гігантський панорамний дах із люком. Салон оформлено у двох кольорах. Хоча зараз не відомо, чи будуть потенційні покупці мати можливість обрати кольори салону.

У салоні також бачимо блок управління клімат-контролем. Він має вузький екран зі звичайними кнопками, який виглядає не дуже преміально.

Ще одним приємним нюансом є те, що ціна автомобіля доволі низька. Стартує вона від 13 тисяч доларів. А топова версія, яка оснащена 1,5-літровим турбомотором з потужністю в 160 літрів коштуватиме 24 000 доларів.

Раніше "Телеграф" розповідав, що на українському ринку з’явився новий бренд авто. Можна вибрати одразу з 3 моделей з багатим оснащенням.