На українському ринку з’явився новий бренд авто: представлено одразу 3 моделі з багатим оснащенням

Читать на русском
Автор
809
Авто китайської марки Changan
Авто китайської марки Changan. Фото Changan

Китайські автомобілі стають все популярнішими в Україні

З початку року на ринок України вийшов новий бренд. Це китайський виробник авто Changan.

Changan представив відразу три нові моделі. Про це повідомляє профільне видання Mmr.net.

Які моделі уже можна купити в Україні

Наразі на українському ринку доступні три моделі авто цього виробника. Перший — Changan CS35 Plus. Ціна цього авто стартує від 889 тисяч гривень. Він оснащений 1,4-літровим двигуном потужністю в 150 кінських сил.

Уже в базовій комплектації він пропонує шкіряний салон, підігрів усіх сидінь, цифрову панель приладів діагоналлю в 7 дюймів, клімат-контроль, 10-дюймовий сенсорний дисплей та панорамний дах. Автомобіль оснащений усіма системами безпеки: екстрене гальмування, система допомоги водію, круїз-контроль тощо.

CS55 PLUS

Наступна модель — CS55 PLUS, що на 20 сантиметрів довший, ніж CS35 Plus. Його ціна — 989 тисяч гривень. У нього 1,5-літровий турбодвигун потужністю в 181 кінську силу. Він має світлодіодну оптику, спортивний спойлер, 19-дюймові легкосплавні диски. У салоні — зимовий пакет, панорамний дах, шкіряний салон, кольоровий сенсорний дисплей діагоналлю в 12,3 дюйма. Є система камер кругового огляду та інші сучасні функції.

UNI-K

І остання модель, яка вийшла на український ринок, — це UNI-K. Це великий кросовер довжиною в 4,85 м. Він оснащений 2-літровим двигуном потужністю в 226 кінських сил. Працює цей двигун у парі з автоматичною коробкою передач та повним приводом. Цей кросовер ще більш преміальний — уже в базовій комплектації тут є безключовий доступ, дверні ручки сховані в корпус авто і висуваються, щойно власник наближується до авто.

Салон оздоблено шкірою Nappa, є величезний панорамний люк та інші сучасні функції. Ціни стартують від 1 479 000 грн.

Раніше "Телеграф" розповідав про новий Ford Kuga 2024 року. Він отримав оновлення та покращення.