Hyundai оновила одну з найпопулярніших моделей: кросовер за 13 тисяч отримав преміальні функції

Читать на русском
Автор
Hyundai Creta
Hyundai Creta. Фото Autocar India

Новий дешевий кросовер отримав класні функції

Новий Hyundai Creta вийшов на ринок. Днями кросовер 2024 модельного року представили в Індії.

Автомобіль дуже відрізняється від свого попередника. Але, крім дизайну, змінилося і технічне оснащення. Про це повідомляє Autocar India.

Hyundai Creta 2024 року: зміни та опції

Hyundai Creta

Hyundai Creta є одним з найпопулярніших моделей у лінійці автомобілів корейського бренду. Тепер він став не лише стильнішим на вигляд, але й комфортнішим всередині. Спереду та ззаду дуже помітні зміни, хоча автомобіль і не змінився в габаритах.

Також є покращення в оснащенні моделі. Опубліковано відеоогляд та живі фото Hyundai Creta.

Як і раніше, автомобіль досить просторий всередині. У топових комплектаціях автомобіль також має фірмові подушки для задніх пасажирів. Серед опцій також значиться гігантський панорамний дах із люком. Салон оформлено у двох кольорах. Хоча зараз не відомо, чи будуть потенційні покупці мати можливість обрати кольори салону.

У салоні також бачимо блок управління клімат-контролем. Він має вузький екран зі звичайними кнопками, який виглядає не дуже преміально.

Hyundai Creta

Ще одним приємним нюансом є те, що ціна автомобіля доволі низька. Стартує вона від 13 тисяч доларів. А топова версія, яка оснащена 1,5-літровим турбомотором з потужністю в 160 літрів коштуватиме 24 000 доларів.

Раніше "Телеграф" розповідав, що на українському ринку з’явився новий бренд авто. Можна вибрати одразу з 3 моделей з багатим оснащенням.