Захід не втомився від України: іноземці запустили потужний флешмоб у мережі

Читати російською
Автор
Новина оновлена 07 липня 2024, 19:52

Користувачі мережі підтримали Україну

Користувачі соцмережі X вкотре спростували російські наративи щодо зростання "втоми" на Заході від теми України. Вони запустили флешмоб, у якому повідомили, що раді бачити, як їхні податки йдуть на підтримку ЗСУ.

Флешмоб запустив користувач мережі під нікнеймом CanadianKobzar 4 липня. Після цього до нього приєдналися інші користувачі з різних західних країн.

"Я канадський платник податків. Ніщо не робить мене щасливішим, ніж бачити, як мої податкові долари витрачаються на підтримку України та боротьбу зі злом", — йшлося у першому повідомленні.

За наступні дні пост набрав понад 178 тисяч переглядів, викликав активну дискусію в мережі, а ретвітнули його понад 800 разів. Після цього інші користувачі почали публікувати аналогічні повідомлення, прикріплюючи до них зображення переданої Україні бойової техніки та зброї, а також знищеної російської. Деякі просто додавали до своїх повідомлень різні меми.

Серед учасників флешмобу можна було побачити користувачів мережі з Чехії, Фінляндії, Болгарії, Німеччини, Франції, Данії, Нідерландів та навіть з Австралії.

Як повідомлялося раніше, у соціальних мережах нещодавно особливу популярність набрав хештег #AllEyesOnUkraine (Усі погляди на Україну). Він покликаний нагадати світу про звірства, які Росія творить в Україні.