Фізрука, який ґвалтував хлопчиків у Харкові, знайшли... у монастирі

Читати російською
Автор
Новина оновлена 27 вересня 2024, 18:56

Колишньому вчителю загрожує ув’язнення

Мешканцю Харкова повідомили про підозру у зґвалтуванні особи, якій не виповнилося 14 років, а також вчиненні розпусних дій щодо малолітньої особи.

Про це повідомила прес-служба Офісу генерального прокурора. За даними слідства, у 2018-2012 роках підозрюваний працював учителем фізкультури у різних навчальних закладах Харкова. Правоохоронні органи встановили, що протягом цього періоду він вчиняв сексуальні дії щодо неповнолітніх.

Від рук підозрюваного постраждали троє хлопчиків віком від 11 до 13 років.

У 2018 році підозрюваний зґвалтував спортивну залу 12-річного учня гімназії, де працював. Потім він працевлаштувався до школи. У 2019 та 2021 роках він піддав насильству ще двох хлопчиків.

Далі підозрюваний звільнився, після чого переїхав до Тернопільської області. Там він зник на території чоловічого монастиря.

Підозрюваний у скоєнні злочину

Затриманому повідомили про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України (ч. 4 ст. 152, ч. 2 ст. 156). Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Якщо суд визнає його винним, йому може загрожувати тривалий тюремний вирок.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" повідомляв, що у Києві співмешканець ґвалтував падчерку з вродженими психічними розладами, поки дівчина не завагітніла і не народила дитину.