Стали відомі імена ведучих Нацвідбору на Євробачення 2024

Читати російською
Автор

3 лютого у фіналі Нацвідбору трійка ведучих буде на головній сцені

Нещодавно були презентовані пісні всіх учасників Національного відбору на "Євробачення 2024". А сьогодні, 19 січня, стало відомо, хто буде ведучими масштабного заходу, який приковує погляди мільйонів українців.

3 лютого у фіналі Національного відбору будуть вести шоу фронтвумен гурту The HARDKISS Юлія Саніна, офіційний "голос" "Євробачення" в Україні —Тимур Мірошниченко та стендап-комік Василь Байдак. Про це повідомило Суспільне Мовлення.

У фіналі Нацвідбору трійка ведучих буде на головній сцені, а також фігуруватиме парами на інших локаціях. Ведуча відеоблогу "Євробачення Україна" Анна Тульєва візьме на себе бекстейдж та передшоу Нацвідбору.

Тимур Мірошниченко наголосив, що шоу є частиною його життя. Він підкреслив, що для когось важливі дні – це День народження, Великдень або Новий рік, а для Тимура — дні, коли проходять Національні відбори та міжнародні фінали дорослого та дитячого "Євробачення".

Юлія Саніна акцентувала увагу на тому, що для неї "Євробачення" є глобальною подією, яку можна назвати святом музики.

Василь Байрак зізнався, що йому дуже цікаво, бо такий досвід він матиме вперше. "За офіційність події я буду відповідати лише смокінгом, а от за що я буду відповідати усім — це за приколи. Буду робити все можливе, аби було смішно, цікаво і чесно", — підкреслив він.

Раніше "Телеграф" писав, що експерти назвали головних претендентів на перемогу у Нацвідборі на Євробачення 2024. Перемогти в нацвідборі, на подив навіть експертів, найбільше має шанси Ingret з піснею "Keeper".