Стали відомі імена ведучих Нацвідбору на Євробачення 2024

Читать на русском
Автор
Юлія Саніна, Тимур Мірошниченко, Василь Байдак вестимуть масштабне шоу
Юлія Саніна, Тимур Мірошниченко, Василь Байдак вестимуть масштабне шоу. Фото Телеграф

3 лютого у фіналі Нацвідбору трійка ведучих буде на головній сцені

Нещодавно були презентовані пісні всіх учасників Національного відбору на "Євробачення 2024". А сьогодні, 19 січня, стало відомо, хто буде ведучими масштабного заходу, який приковує погляди мільйонів українців.

3 лютого у фіналі Національного відбору будуть вести шоу фронтвумен гурту The HARDKISS Юлія Саніна, офіційний "голос" "Євробачення" в Україні —Тимур Мірошниченко та стендап-комік Василь Байдак. Про це повідомило Суспільне Мовлення.

У фіналі Нацвідбору трійка ведучих буде на головній сцені, а також фігуруватиме парами на інших локаціях. Ведуча відеоблогу "Євробачення Україна" Анна Тульєва візьме на себе бекстейдж та передшоу Нацвідбору.

Тимур Мірошниченко наголосив, що шоу є частиною його життя. Він підкреслив, що для когось важливі дні – це День народження, Великдень або Новий рік, а для Тимура — дні, коли проходять Національні відбори та міжнародні фінали дорослого та дитячого "Євробачення".

Юлія Саніна акцентувала увагу на тому, що для неї "Євробачення" є глобальною подією, яку можна назвати святом музики.

Василь Байрак зізнався, що йому дуже цікаво, бо такий досвід він матиме вперше. "За офіційність події я буду відповідати лише смокінгом, а от за що я буду відповідати усім — це за приколи. Буду робити все можливе, аби було смішно, цікаво і чесно", — підкреслив він.

Раніше "Телеграф" писав, що експерти назвали головних претендентів на перемогу у Нацвідборі на Євробачення 2024. Перемогти в нацвідборі, на подив навіть експертів, найбільше має шанси Ingret з піснею "Keeper".