З усмішкою та в яскравому образі: королева Летиція відвідала туру талантів у стильному костюмі від Carolina Herrera (фото)

Читати російською
Автор

Королеві Летиції виповнився 51 рік

Королева Іспанії Летиція, яка колись була журналісткою та телеведучою, поспілкувалася з представниками громадськості. Дружина короля Філіпа VI відкрила церемонію Фонду принцеси Жирони.

У вівторок, 23 січня, Летиція прибула на церемонію тур талантів 2024 у Лериді. Королева підтримує Фонд принцеси Жирони. Ця церемонія передбачає поїздки різними містами Іспанії з видатними молодими людьми. Сьогоднішня виставка — серед них.

Для цієї події королева обрала діловий костюм яскравого гранатового кольору Carolina Herrera. Він складався зі штанів прямого крою та приталеного піджака. Нижній шар образу — атласний ніжно-рожевий топ незвичного крою. Її Величність обрала туфлі на широких підборах, що ідеально доповнили образ. В них вона з’являлася на публіці вже не один раз.

Getty Images /Getty Images
Фото: Getty Images /Getty Images
Фото: Getty Images /Getty Images

Проста, але вишукана укладка з легкими локонами, завершила образ. А нюдовий макіяж зробив його ніжним, але яскравим. Щодо прикрас, Летиція сережки-кільця від Gold&Roses з діамантами та її улюблена каблучка Coreterno на вказівному пальці.

Фото: Getty Images /Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що королева Летиція не приховує сиве волосся. Її Величність не боїться з’являтися на публіці неідеальною.