З усмішкою та в яскравому образі: королева Летиція відвідала туру талантів у стильному костюмі від Carolina Herrera (фото)

Читать на русском
Автор
Королева Іспанії Летиція
Королева Іспанії Летиція. Фото Getty Images

Королеві Летиції виповнився 51 рік

Королева Іспанії Летиція, яка колись була журналісткою та телеведучою, поспілкувалася з представниками громадськості. Дружина короля Філіпа VI відкрила церемонію Фонду принцеси Жирони.

У вівторок, 23 січня, Летиція прибула на церемонію тур талантів 2024 у Лериді. Королева підтримує Фонд принцеси Жирони. Ця церемонія передбачає поїздки різними містами Іспанії з видатними молодими людьми. Сьогоднішня виставка — серед них.

Для цієї події королева обрала діловий костюм яскравого гранатового кольору Carolina Herrera. Він складався зі штанів прямого крою та приталеного піджака. Нижній шар образу — атласний ніжно-рожевий топ незвичного крою. Її Величність обрала туфлі на широких підборах, що ідеально доповнили образ. В них вона з’являлася на публіці вже не один раз.

Королева Летиція
Getty Images
Королева Летиція
Фото: Getty Images
Королева Летиція
Фото: Getty Images

Проста, але вишукана укладка з легкими локонами, завершила образ. А нюдовий макіяж зробив його ніжним, але яскравим. Щодо прикрас, Летиція сережки-кільця від Gold&Roses з діамантами та її улюблена каблучка Coreterno на вказівному пальці.

Королева Летиція
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що королева Летиція не приховує сиве волосся. Її Величність не боїться з’являтися на публіці неідеальною.