За образом Klavdia Petrivna ховалася авторка хіта "Ванька-встанька": з’ясувалися несподівані подробиці (фото)

Читати російською
Автор

З’явилися несподівані подробиці про Klavdia Petrivna

Загадкова співачка Klavdia Petrivna, яка стала справжнім інтернет-феноменом і підкорила TikTok та Instagram, і яку цитувала перша леді Олена Зеленська, нарешті розкрила свою особистість. Принаймні, так вирішили користувачі Twitter (Х), де бурхливо обговорюється ця тема.

Як виявилося, співачка Klavdia Petrivna здобула музичну премію у "Дебют року". На сцену забирати нагороду вийшла співачка Маша Кондратенко, яка на початку війни випустила хіт "Ванька-встанька", який багато хейтили у соцмережах.

Для користувачів Twitter стало справжнім потрясінням, що Klavdia Petrivna — це творче альтер-его співачки Маші Кондратенко, відкрита творчість якої не отримала великого визнання в українців. А ось загадкова Klavdia Petrivna стала справжньою зіркою, яку активно крутять по радіо та роблять тисячі роликів у соцмережах під її хіти.

Фото: https://www.instagram.com/mashaa.kondratenko/

Треба сказати, Маша Кондратенко у своєму Instagram додала інтриги і ніби як викрила себе. Вона зробила спільний пост з акаунтом Klavdia Petrivna, в якому є фото останньої в образі з музичної премії. Також Маша опублікувала кілька кадрів у сторіс, які також викривають її. Користувачі почали обговорювати ці фото.

Зазначимо, що продюсер Ірина Горова також в Instagram опублікувала відео з церемонії нагородження, в якому відзначила акаунт Klavdia Petrivna і показала на сцені співачку в загадковому образі, яка зовні схожа на Машу Кондратенко.

Раніше "Телеграф" розповідав, що TikTok підкорює кумедний патріотичний тренд — "Ванька-встанька не спіши". Що про нього відомо.