За образом Klavdia Petrivna ховалася авторка хіта "Ванька-встанька": з’ясувалися несподівані подробиці (фото)

Читать на русском
Автор
1282
Klavdia Petrivna виявилася Машею Кондратенко?
Klavdia Petrivna виявилася Машею Кондратенко?. Фото Колаж "Телеграф"

З’явилися несподівані подробиці про Klavdia Petrivna

Загадкова співачка Klavdia Petrivna, яка стала справжнім інтернет-феноменом і підкорила TikTok та Instagram, і яку цитувала перша леді Олена Зеленська, нарешті розкрила свою особистість. Принаймні, так вирішили користувачі Twitter (Х), де бурхливо обговорюється ця тема.

Як виявилося, співачка Klavdia Petrivna здобула музичну премію у "Дебют року". На сцену забирати нагороду вийшла співачка Маша Кондратенко, яка на початку війни випустила хіт "Ванька-встанька", який багато хейтили у соцмережах.

Для користувачів Twitter стало справжнім потрясінням, що Klavdia Petrivna — це творче альтер-его співачки Маші Кондратенко, відкрита творчість якої не отримала великого визнання в українців. А ось загадкова Klavdia Petrivna стала справжньою зіркою, яку активно крутять по радіо та роблять тисячі роликів у соцмережах під її хіти.

Маша Кондратенко, Klavdia Petrivna
Фото: https://www.instagram.com/mashaa.kondratenko/

Треба сказати, Маша Кондратенко у своєму Instagram додала інтриги і ніби як викрила себе. Вона зробила спільний пост з акаунтом Klavdia Petrivna, в якому є фото останньої в образі з музичної премії. Також Маша опублікувала кілька кадрів у сторіс, які також викривають її. Користувачі почали обговорювати ці фото.

Зазначимо, що продюсер Ірина Горова також в Instagram опублікувала відео з церемонії нагородження, в якому відзначила акаунт Klavdia Petrivna і показала на сцені співачку в загадковому образі, яка зовні схожа на Машу Кондратенко.

Раніше "Телеграф" розповідав, що TikTok підкорює кумедний патріотичний тренд — "Ванька-встанька не спіши". Що про нього відомо.