"Це був наш район": Влад Яма зі США поспівчував киянам через ранковий обстріл (фото)

Читати російською
Автор

Шоумен поділився кадрами після обстрілу Києва

Відомий український хореограф та шоумен Влад Яма, який з початку війни поїхав із сім’єю до США, а нещодавно звернувся до підписників під час обстрілів в Україні, знову здивував публікацією у соцмережі. Артист розповів, що під час ранкової атаки 7 лютого під обстріл потрапив його район у Києві.

У своїх Instagram-сторіс Влад Яма опублікував кадри з ранкового обстрілу Києва російськими окупантами та розповів, що цього разу постраждав його район, де вони з сім’єю жили у столиці.

"Співчуємо…", — підписав одну зі сторіс Влад Яма.

"Цього разу це був наш район в Києві", — написав він у другій сторіс.

Зазначимо, що під ранок 7 лютого українська столиця знову зазнала жорстокої ракетної атаки. Внаслідок "прильотів" та осколків постраждали понад чотири десятки людей. На момент публікації відомо про 4 загиблих киян.

Нагадаємо, що Влад Яма виїхав з України у перші дні повномасштабного російського вторгнення у 2022 році. Він разом із дружиною Ліліаною та сином Леоном вирушив до США. Зараз сімейство, судячи з їхніх постів у соцмережах, мешкає в Маямі.

https://www.instagram.com/liliya_yama/

Раніше "Телеграф" розповідав, що дружина Влада Ями, який втік до Маямі, похвалилася американськими розвагами. Лілія Яма показала своє нове екстремальне захоплення.