"Це був наш район": Влад Яма зі США поспівчував киянам через ранковий обстріл (фото)

Читать на русском
Автор
520
Влад Яма поспівчував жителям Києва після обстрілу
Влад Яма поспівчував жителям Києва після обстрілу. Фото Колаж "Телеграф"

Шоумен поділився кадрами після обстрілу Києва

Відомий український хореограф та шоумен Влад Яма, який з початку війни поїхав із сім’єю до США, а нещодавно звернувся до підписників під час обстрілів в Україні, знову здивував публікацією у соцмережі. Артист розповів, що під час ранкової атаки 7 лютого під обстріл потрапив його район у Києві.

У своїх Instagram-сторіс Влад Яма опублікував кадри з ранкового обстрілу Києва російськими окупантами та розповів, що цього разу постраждав його район, де вони з сім’єю жили у столиці.

"Співчуємо…", — підписав одну зі сторіс Влад Яма.

Влад Яма

"Цього разу це був наш район в Києві", — написав він у другій сторіс.

Влад Яма

Зазначимо, що під ранок 7 лютого українська столиця знову зазнала жорстокої ракетної атаки. Внаслідок "прильотів" та осколків постраждали понад чотири десятки людей. На момент публікації відомо про 4 загиблих киян.

Нагадаємо, що Влад Яма виїхав з України у перші дні повномасштабного російського вторгнення у 2022 році. Він разом із дружиною Ліліаною та сином Леоном вирушив до США. Зараз сімейство, судячи з їхніх постів у соцмережах, мешкає в Маямі.

Влад Яма, сім’я

Раніше "Телеграф" розповідав, що дружина Влада Ями, який втік до Маямі, похвалилася американськими розвагами. Лілія Яма показала своє нове екстремальне захоплення.