Катерина Тишкевич показала, як змінилася після хвороби (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 09 лютого 2024, 17:05

Катерина Тишкевич пережила важку хворобу

Телеведуча Леся Нікітюк майже щотижня тішить фанатів новими світлинами, а співачка Тіна Кароль обожнює відверті фотосесії, є й інші зірки, які переважно перебувають у тіні. Зокрема українська акторка Катерина Тишкевич, яка пережила важку хворобу, давно не фігурувала на світлинах, а нещодавно вперше наважилася на професійну фотосесію.

На своїй сторінці в Instagram вона розповіла, що за цей час майже не фотографувалася, адже було не до того. Протягом двох років Катерина не робила професійні фотосесії, проте зараз з’явилося натхнення і жінка захотіла попозувати перед камерою.

Катерина Тишкевич має чудовий вигляд

"Дуже важко було наважитися на фотосесію після дворічної паузи. У мене в телефоні навіть селфі жодного нормального немає за останній час. Все якось не в ресурсі. Все в якомусь неприйнятті себе. А тут ще й нові шрами на тілі додались. Але зі стусаном під дупу від психолога, з підтримкою цієї ініціативи моїми дівчатами — все вдалося", — написала артистка.

Катерина в легкій сукні

Чоловік Катерини, актор Валентин Томусяк, підтримав дружину та наголосив, що пишається її внутрішньою силою. Підписники жінки також у захопленні від її фотосету.

Валентин написав: "Мій боєць, моя "капітан Марвел". Кохаю тебе!".

Підписники написали безліч доброзичливих коментарів

Додамо, що Катерина періодично страждає від сильного головного болю. Під час війни хвороба почала сильно прогресувати. Причина хвороби — порушення біохімії мозку.

Раніше "Телеграф" писав, що Катерина Тишкевич зізналася, чому потрапила в реанімацію. Восени Катерина добровільно лягла до психіатричної лікарні, де їй вводили сильний антидепресант за допомогою крапельниці.