Катерина Тишкевич показала, як змінилася після хвороби (фото)

Читать на русском
Автор
504
Катерина зважилася на фотосесію Новина оновлена 09 лютого 2024, 17:05
Катерина зважилася на фотосесію. Фото instagram.com/kateryna__tyshkevych

Катерина Тишкевич пережила важку хворобу

Телеведуча Леся Нікітюк майже щотижня тішить фанатів новими світлинами, а співачка Тіна Кароль обожнює відверті фотосесії, є й інші зірки, які переважно перебувають у тіні. Зокрема українська акторка Катерина Тишкевич, яка пережила важку хворобу, давно не фігурувала на світлинах, а нещодавно вперше наважилася на професійну фотосесію.

На своїй сторінці в Instagram вона розповіла, що за цей час майже не фотографувалася, адже було не до того. Протягом двох років Катерина не робила професійні фотосесії, проте зараз з’явилося натхнення і жінка захотіла попозувати перед камерою.

Катерина Тишкевич
Катерина Тишкевич має чудовий вигляд

"Дуже важко було наважитися на фотосесію після дворічної паузи. У мене в телефоні навіть селфі жодного нормального немає за останній час. Все якось не в ресурсі. Все в якомусь неприйнятті себе. А тут ще й нові шрами на тілі додались. Але зі стусаном під дупу від психолога, з підтримкою цієї ініціативи моїми дівчатами — все вдалося", — написала артистка.

Катерина Тишкевич
Катерина в легкій сукні

Чоловік Катерини, актор Валентин Томусяк, підтримав дружину та наголосив, що пишається її внутрішньою силою. Підписники жінки також у захопленні від її фотосету.

Валентин написав: "Мій боєць, моя "капітан Марвел". Кохаю тебе!".

Катерина Тишкевич
Підписники написали безліч доброзичливих коментарів

Додамо, що Катерина періодично страждає від сильного головного болю. Під час війни хвороба почала сильно прогресувати. Причина хвороби — порушення біохімії мозку.

Раніше "Телеграф" писав, що Катерина Тишкевич зізналася, чому потрапила в реанімацію. Восени Катерина добровільно лягла до психіатричної лікарні, де їй вводили сильний антидепресант за допомогою крапельниці.