В ефектній квітковій сукні: Пенелопа Крус блиснула пишними грудьми на церемонії

Читати російською
Автор
Новина оновлена 11 лютого 2024, 19:19

Зірка мала неперевершений вигляд

Популярна іспанська акторка Пенелопа Крус, зірка фільмів "Бандитки", "Вікі Крістіна Барселона" з’явилася на церемонії нагородження. Акторка позувала на червоній доріжці в квітковій розкішній сукні.

Як повідомляє "Телеграф", 49-річна Пенелопа Крус відвідала 38-му церемонію премії Goya Awards 2024. Подія відбулася вчора, 10 лютого, в іспанському місті Вальядолід.

Для цього заходу акторка обрала розкішну чорну довгу сукню в підлогу з квітковим принтом та відкритими плечима. Ефектності вбранню додали блискітки та фатин. Корсетна частина сукні гарно підкреслила пишні груди акторки. Доповнила образ Пенелопа Крус акцентною каблучкою.

Фото: Getty Images /Getty Images
Фото: Getty Images /Getty Images

Вечірній макіяж, що виділив очі, додав образу ефектності й особливості. Зачіску акторка обрала не надто складну: зробила легку укладку на короткому волоссі, що відкрила плечі й підкреслила пишні форми.

Фото: Getty Images /Getty Images

Нагадаємо, що Пенелопа Крус ще у 2022 році виступила з неоднозначною заявою про те, що через війну в Україні діти Африки зіткнулися з ризиком голодної смерті. Зірка також сказала, що тисячі сімей перебувають на межі голоду через російське вторгнення.