В ефектній квітковій сукні: Пенелопа Крус блиснула пишними грудьми на церемонії

Читать на русском
Автор
Пенелопі Крус зараз 49 років Новина оновлена 11 лютого 2024, 19:19
Пенелопі Крус зараз 49 років. Фото Getty Images

Зірка мала неперевершений вигляд

Популярна іспанська акторка Пенелопа Крус, зірка фільмів "Бандитки", "Вікі Крістіна Барселона" з’явилася на церемонії нагородження. Акторка позувала на червоній доріжці в квітковій розкішній сукні.

Як повідомляє "Телеграф", 49-річна Пенелопа Крус відвідала 38-му церемонію премії Goya Awards 2024. Подія відбулася вчора, 10 лютого, в іспанському місті Вальядолід.

Для цього заходу акторка обрала розкішну чорну довгу сукню в підлогу з квітковим принтом та відкритими плечима. Ефектності вбранню додали блискітки та фатин. Корсетна частина сукні гарно підкреслила пишні груди акторки. Доповнила образ Пенелопа Крус акцентною каблучкою.

Пенелопа Крус
Фото: Getty Images
Пенелопа Крус
Фото: Getty Images

Вечірній макіяж, що виділив очі, додав образу ефектності й особливості. Зачіску акторка обрала не надто складну: зробила легку укладку на короткому волоссі, що відкрила плечі й підкреслила пишні форми.

Пенелопа Крус
Фото: Getty Images

Нагадаємо, що Пенелопа Крус ще у 2022 році виступила з неоднозначною заявою про те, що через війну в Україні діти Африки зіткнулися з ризиком голодної смерті. Зірка також сказала, що тисячі сімей перебувають на межі голоду через російське вторгнення.