Закохані Софі Тернер і Перегрін Пірсон: зірка "Гри престолів" і британський аристократ засвітилися на публіці у стильних вбраннях (фото)

Читать на русском
Автор
Софі Тернер і Перегрін Пірсон нещодавно стали парою
Софі Тернер і Перегрін Пірсон нещодавно стали парою. Фото Getty Images

Молода пара має розкішний вигляд

Зірка "Гри престолів" Софі Тернер кілька місяців тому оголосила про розлучення з Джо Джонасом. Однак незабаром стало відомо, що вона поринула у новий роман. Її обранцем став британський аристократ Перегрін Пірсон. Тепер новоспечена пара разом відвідала святкування китайського нового року.

Подія відбулася вчора, 10 лютого, у в Лондоні. Софі Тернер і Перегрін Персон мило позували для фото.

Для цього святкування акторка обрала сірий однотонний костюм. Він складався з обтислого топа з відкритими плечима та довгої спідниці в підлогу. Таке вбрання гарно підкреслило ідеальну фігуру акторки. Взула Софі Тернер чорні туфлі на підборах. Доповнила свій образ акторка тонким золотим кольє і акцентними сережками.

Софі Тернер і Перегрін Пірсон
Фото: Getty Images

Зачіску акторка обрала просту: пряме волосся, вкладене назад. Це зробило образ невимушеним. Макіяж теж не стала робити яскравий. Софі злегка виділила очі та зробила рожеві губи.

Коханий Софі Тернер образ для цієї події класичний чорний костюм з краваткою. Доповнив свій діловий образ аристократ чорними лакованими туфлями.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Х’ю Джекман розлучився після 30 років шлюбу. Зірка "Росомахи" з ексдружиною мирно розійшлися.