На очах сотень: Тейлор Свіфт пристрасно зацілувала свого хлопця-футболіста на Super Bowl 2024 (фото, відео)

Читати російською
Автор

Закохана парочка прикувала до себе увагу всіх присутніх на стадіоні

В оточенні сотень футбольних фанатів, камер та конфетті американська співачка Тейлор Свіфт, яка цього року взяла чергове Grammy, поцілувалася на полі зі своїм бойфрендом, 34-річною зіркою американського футболу Тревісом Келсі. Його команда Kansas City Chiefs здобула другу перемогу у Super Bowl.

Під час гри, яка проходила у Лас-Вегасі, Невада, цієї неділі, 34-річна виконавиця активно вболівала за свого коханого. Компанію Тейлор склали її подруги — актриса Блейк Лайвлі та популярна співачка Ice Spice.

Після футбольного матчу Свіфт вийшла на поле і підбігла до захеканого Тревіса. Дівчина кілька разів обійняла чоловіка і під численні фотокамери пристрасно поцілувала Келсі.

Тейлор Свіфт цілує Тревіса Келсі. Фото: Getty Images

Виконавиця, яка зараз перебуває у розпалі свого турне Eras вартістю мільярд доларів, була постійним гостем на іграх Келсі з моменту її першого виступу на NFL у вересні минулого року.

Співачка була щаслива за коханого. Фото: Getty Images
Тейлор підтримували подруги Блейк Лайвлі та Ice Spice. Фото: Getty Images

Нагадаємо, що Свіфт та Келсі засвітилися разом на публіці у 2023 році. До цього, за інформацією ЗМІ, співачка мала роман із музикантом Метті Гілі. Ще раніше знаменитість була заручена з актором Джо Елвіном, але через 6 років стосунки пара розсталася.